Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini vanzari casa Parcul Sub Arini Sibiu. Vanzari case 7 camere. vila de lux cu 7 camere in sibiu zona parcului sub

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Casa cu 460 m2 teren in zona Parcul Sub Arini - Sibiu
Apr 25, 2016 Apr 25, 2016 Vila cu 7 camere decomandate construita in 2007, de vanzare in Sibiu situata intr-o zona linistita in imediata apropiere a Padurii Dumbrava intr-un cartier de vile noi. Aceast imobil este o constructie noua la care au fost folosite doar materiale de cea mai buna calitate atat la exterior cat si la interior. Finisajele precum si dotarile interioare sunt exceptionale dupa cum se poate vedea si in fotografiile anexate. Suprafata utila a acestei vile este de 420 mp imbartita pe fiecare nivel ( P+ Et 1+ M ) de aproximativ 140 mp. Imobilul are o structura interioara impartita pe zone bine delimitate: la parte se afla un living, o bucatarie, o camara, o terasa, baie, garaj si o camera tehnica. La etaj se regasesc trei dormitoare, doua bai, dressing, 2 terase, incapere pentru spalatorie. Accesul la mansarda se face pe o scara interioara unde intalnim un dormitor, birou, baie precum si 2 zone spatioase pt depozitare, cea mai mare dintre ele fiind dotata cu mobila la comanda. Dotari si finisaje precum gard din caramida aparenta si fier forjat, acoperis din tigle Bramac pe structura din lemn, ferestre cu tamplarie Rehau si jaluzele Al plus plase contra insectelor, parchet stratificat din bambus si tec, incalzire in pardoseala, prin ventilo - convectoare precum si prin calorifere,  panouri si instalatie incalzire solara Junkers, bucataria este dotata cu sisteme speciale de culisare si depozitare ( incluse electrocasnice Gorenje - PininFarina ), baile, foarte spatioase, sunt utilate cu obiecte sanitare de lux. Terenul de 460 mp pe care se afla constructia este obtinut printr-un contract de concesiune cu drept de folosinta pe toata durata existentei cladirii. Curtea interioara a acestui imobil are o suprafata de 300 mp, amenajata frumos pavata si cu zona verde de gazon. Casa este locuita din 2007 de primul proprietar, se poate vinde partial mobilata si utilata la pretul de 299.000 euro.

vila de lux cu 7 camere in sibiu zona parcului sub

Casa cu 460 m2 teren in zona Parcul Sub Arini - Sibiu

Casa cu 7 camere, suprafata utila 420 m2, teren în suprafata de 460 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 155163 | actualizat acum 7 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 299.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Parcul Sub Arini
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 420 m2
  • Suprafata construita: 460 m2
  • Suprafata teren: 460 m2
  • Deschidere: 20 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Vila cu 7 camere decomandate construita in 2007, de vanzare in Sibiu situata intr-o zona linistita in imediata apropiere a Padurii Dumbrava intr-un cartier de vile noi. Aceast imobil este o constructie noua la care au fost folosite doar materiale de cea mai buna calitate atat la exterior cat si la interior. Finisajele precum si dotarile interioare sunt exceptionale dupa cum se poate vedea si in fotografiile anexate.
Suprafata utila a acestei vile este de 420 mp imbartita pe fiecare nivel ( P+ Et 1+ M ) de aproximativ 140 mp.
Imobilul are o structura interioara impartita pe zone bine delimitate: la parte se afla un living, o bucatarie, o camara, o terasa, baie, garaj si o camera tehnica. La etaj se regasesc trei dormitoare, doua bai, dressing, 2 terase, incapere pentru spalatorie. Accesul la mansarda se face pe o scara interioara unde intalnim un dormitor, birou, baie precum si 2 zone spatioase pt depozitare, cea mai mare dintre ele fiind dotata cu mobila la comanda.
Dotari si finisaje precum gard din caramida aparenta si fier forjat, acoperis din tigle Bramac pe structura din lemn, ferestre cu tamplarie Rehau si jaluzele Al plus plase contra insectelor, parchet stratificat din bambus si tec, incalzire in pardoseala, prin ventilo - convectoare precum si prin calorifere,  panouri si instalatie incalzire solara Junkers, bucataria este dotata cu sisteme speciale de culisare si depozitare ( incluse electrocasnice Gorenje - PininFarina ), baile, foarte spatioase, sunt utilate cu obiecte sanitare de lux.
Terenul de 460 mp pe care se afla constructia este obtinut printr-un contract de concesiune cu drept de folosinta pe toata durata existentei cladirii. Curtea interioara a acestui imobil are o suprafata de 300 mp, amenajata frumos pavata si cu zona verde de gazon.
Casa este locuita din 2007 de primul proprietar, se poate vinde partial mobilata si utilata la pretul de 299.000 euro.
  • Vanzare 299.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155163 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2758 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1048 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.01.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei