Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Anunturi imobiliare Romania, vanzari imobiliare, cumparari imobiliare, inchirieri imobiliare, locuinte, spatii, terenuri

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 195.000 m2 (19.5 ha) in Cristian, Brasov
Nov 07, 2017 Nov 07, 2017 Terenul este situat in intravilanul localitatii Cristian, cu acces din DN73 Brasov, la doar 1km de Cristian. Asezat la poalele de munte, strajuit de paduri de brad, platoul majoritar, ce domina imprejurimile, ofera o priveliste spectaculoasa spre Magura Codlei si Tara Barsei. Situat la mai putin de 8 km de orasul Brasov, 16 km de Poiana Brasov si 17 km de Castelul Bran, este locatia ideala pentru construirea unui mic orasel rezidential, de unde locatarii au acces extrem de facil spre Brasov sau la trasee turistice spre Rasnov, Poiana Brasov, Bran si Zarnesti, iar o multitudine de facilitati de agrement moderne sunt situate la 15-20 minute. Terenul este compus din mai multe loturi, astfel ca exista posibilitatea cumpararii unor suprafete mai mici. Totodata, asocierea in participatiune, in scopul construirii de locuinte individuale, locuinte de vacanta si functiuni complementare, este o optiune ce poate fi negociata. • Suprafata totala – 195. 000 mp Vanzarea se face direct de catre proprietar. Acceptam colaboararea cu agentii imobiliare. Comision 4 % .

Proprietar vand Teren Cristian 195. 000 mp

Teren intravilan de 195.000 m2 (19.5 ha) in Cristian, Brasov

Teren intravilan de 195.000 m2 (19.5 ha). Deschidere de: 1 m.
ID: 204716 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
    prezentare anunt imobiliar
    • Brasov
    • Localitate: Cristian
    • Suprafata teren: 195.000 m2 (19.5 ha)
    • Deschidere: 1 m
    • Destinatie recomandata: Rezidenta, Vacanta, (mini) Hotel / Pensiune, Cabana
    • Vecinatati: Padure

    Alte informatii:

    Terenul este situat in intravilanul localitatii Cristian, cu acces din DN73 Brasov, la doar 1km de Cristian. Asezat la poalele de munte, strajuit de paduri de brad, platoul majoritar, ce domina imprejurimile, ofera o priveliste spectaculoasa spre Magura Codlei si Tara Barsei. Situat la mai putin de 8 km de orasul Brasov, 16 km de Poiana Brasov si 17 km de Castelul Bran, este locatia ideala pentru construirea unui mic orasel rezidential, de unde locatarii au acces extrem de facil spre Brasov sau la trasee turistice spre Rasnov, Poiana Brasov, Bran si Zarnesti, iar o multitudine de facilitati de agrement moderne sunt situate la 15-20 minute. Terenul este compus din mai multe loturi, astfel ca exista posibilitatea cumpararii unor suprafete mai mici. Totodata, asocierea in participatiune, in scopul construirii de locuinte individuale, locuinte de vacanta si functiuni complementare, este o optiune ce poate fi negociata. • Suprafata totala – 195. 000 mp Vanzarea se face direct de catre proprietar. Acceptam colaboararea cu agentii imobiliare. Comision 4 % .
    Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
    Proprietatea are ID: 204716 Nume: Tandarica Marcela Articole (0)
    Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
    Listata de: 1495 ori Judet: Brasov Intrebari (0)
    Vizualizata de: 791 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
    Istoric pret: 2 modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
    Listata initial în: 10.05.2017 Inscris pe TopEstate din: 03.26.2017
    Contacteaza proprietarul
    Proiecte promovate (0)