Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

ContactConstantinescu Valeriu Gabriel PFA, Constantinescu Valeriu Gabriel PFA pentru anunt vanzari spatii Bucuresti Piata Unirii. Spatiu de vanzare 29 camere, Spatiu Comercial din Constructie, 1.780 mp.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Spatiu comercial, 1.780 m2 in zona Piata Unirii - Bucuresti
May 30, 2023 May 30, 2023 Suntem încântați să vă prezentăm o oportunitate excepțională de investiție în inima centrului istoric al Bucureștiului. Această clădire magnifică, cu o suprafață impresionantă de 1. 780 de metri pătrați, este acum disponibilă spre vânzare. Cu locația sa excelentă și spațiile comerciale și rezidențiale versatile, oferă o perspectivă de investiție promițătoare. Clădirea cuprinde cinci unități comerciale spațioase, fiecare oferind aproximativ 356 de metri pătrați de spațiu comercial sau de birouri. Aceste unități au ferestre mari, tavane înalte și detalii arhitecturale elegante, adăugându-le farmec și atractivitate. Spațiile comerciale sunt potrivite pentru o gamă largă de afaceri, cum ar fi buticuri, galerii, cafenele sau birouri, permițând potențialilor investitori să exploreze diverse căi. În plus, clădirea se mândrește cu crearea recompartimetari spatiului in 24 de apartamente/ garsoniere elegante, oferind o oportunitate excelentă pentru închiriere pe termen scurt sau închiriere pe termen lung. Aceste studiouri au fost concepute atent pentru a maximiza confortul și funcționalitatea, oferind facilități moderne, finisaje elegante și o abundență de lumină naturală. Având în vedere industria turismului înfloritoare din București, cererea de cazare bine amplasată, de calitate este constant ridicată, făcând aceste garsoniere un bun valoros pentru generarea de venituri din chirie. Unul dintre cele mai convingătoare aspecte ale acestei oportunități de investiție este amplasarea clădirii în centrul istoric al Bucureștiului. Această zonă este cunoscută pentru moștenirea sa culturală bogată, arhitectura pitorească și atmosfera vibrantă. Atrage atât localnicii, cât și turiștii deopotrivă, oferind o gamă largă de opțiuni de divertisment, mese și cumpărături. Apropierea de repere populare, muzee și transport public sporește și mai mult atractivitatea clădirii și potențialul de investiții. Pe scurt, această clădire din centrul istoric din București prezintă o șansă rară de a achiziționa o proprietate substanțială cu un spațiu total de 1. 780 de metri pătrați. Cele cinci unități comerciale și 24 de garsoniere bine amenajate oferă versatilitate și oportunități de generare de venituri. Cu locația sa privilegiată în inima centrului istoric al orașului, această proprietate este o perspectivă atrăgătoare pentru investitorii care doresc o rentabilitate solidă a investiției și o acțiune pe piața imobiliară vibrantă din București.

de vanzare unirii imobil spati comerciale si studiouri

Spatiu comercial, 1.780 m2 in zona Piata Unirii - Bucuresti

Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 1.780 m2. Nemobilat.
Este la etajul 3 intr-o cladire cu 3 etaje Are 29 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada mai vechi de 1967.
ID: 232182 | adaugat acum 4 luni
 • Vanzare 2.200.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Solicita mai multe informatii despre aceasta ofertaGabriel Constantinescu (Manager de agentie)
Constantinescu Valeriu Gabriel PFA

Voturi manager

2
voteaza Vote UP Vote Down
Către: Gabriel Constantinescu, Manager de agentie - Constantinescu Valeriu Gabriel PFA Subiect: Am vazut oferta dumneavoastra pe TopEstate.ro
 • Vanzare 2.200.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 232182 Agentia: Constantinescu Valeriu Gabriel PFA Nume: Gabriel Constantinescu
Actualizata: acum 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 12511 ori Manager: Gabriel Constantinescu Oferte în portofoliu: 2
Vizualizata de: 453 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.05.2023 Oferte în portofoliu: 2 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.24.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare spatiu comercial, 2000 m<sup>2</sup> in bucuresti
  Unirii, Bucuresti. Spatiu comercial cu suprafaţa utila de 2000 m2.
  Este la etajul 3. Are 6 grupuri sanitare.
  Constructie din Caramida, perioada mai vechi de 1967.
  2.200.000 € de vanzare
 • Mai sunt inca 1 oferte de Spatii comerciale de vanzare la pret comparabil, in Bucuresti.