Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Folosind pagina ta personala pe TopEstate vei atrage mai multi clienti. Acest subdomeniu TopEstate.ro il poti pune pe cartea de vizita iar clientii vor gasi informatii complete despre tine si compania ta.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Cum poti avea si tu pagina ta personala pe TopEstate

Avantajele paginii personale

Puteti avea o pagina personala NumeleTau.topestate.ro in doar cateva minute.

 

Pentru aceasta trebuie sa va creati un cont pe TopEstate.

 

Fie ca sunteti particular, agent imobiliar, dezvoltator sau ca vreti sa inscrieti agentia dumneavoastra imobiliara, la crearea unui cont nou va oferim un subdomeniu TopEstate.ro pe care sa il puteti pune pe cartea de vizita.

 

Chiar daca acum aveti un site propriu, un subdomeniu TopEstate.ro va poate fi util deoarece grupeaza intr-un singur loc datele relevante despre dumneavoastra din punct de vedere imobiliar:

- datele de identificare ale companiei pe care o detineti sau la care lucrati, numele, adresa si sigla, experienta in domeniu, intreaga echipa, intregul portofoliu de oferte,

- poza personala a dumneavoastra, cursurile si calificarile cu care va mandriti, declaratii pozitive ale clientilor pe care i-ati avut, ofertele publicate,

- contributia pe care ati avut-o in cadrul comunitatii imobiliare: articole postate, comentarii si raspunsuri la intrebarile clientilor,

- ofera o varianta rapida de contact, direct de acolo.

 

O pagina personala a unei agentii imobiliare va arata ca mai jos:

pagina personala a dumneavoastra pe TopEstate poate arata asa

 

Navigarea in cadrul paginii personale se face prin sistemul de taburi:

sistemul de taburi pentru navigarea in pagina personala

 

 

Retineti:

Retineti:

- pentru a fi afisate optim, pozele personale trebuie sa respecte rata Inaltime / Latime: 4 / 3
- siglele firmelor trebuie sa respecte rata Inaltime / Latime: 3 / 4
- rezolutia pozelor este recomandat sa nu fie foarte mica.

 

Important!


Important!

- Atunci cand va creati contul puteti modifica gratuit url-ul propus de noi, care este chiar cel creat din numele dumneavoastra sau al firmei, cu un altul mai sugestiv pentru dumneavoastra.
- Ulterior aceasta modificare se poate face contra cost.
- Nu puteti folosi in cadrul url-ului semne speciale sau pauze, asa cum nu puteti folosi nici atunci cand va creati orice pagina pe www.
- Daca url-ul pe care il solicitati este deja utilizat (in cazul in care doriti sa luati Radu.topestate.ro, dar un alt Radu foloseste deja subdomeniul) veti fi rugat sa schimbati numele url cu un altul disponibil.
- Pentru contestatii asupra numelui URL folosit de o alta persoana sau companie in detrimentul dumneavoastra (ex. furturi de identitate), va rugam sa ne contactati. Vom trata aceasta problema foarte serios.
- O data luat de catre dumneavoastra, domeniul devine imposibil de folosit de catre o alta persoana si va va apartine cat timp veti avea cont platit TopEstate.
- Pagina personala este un serviciu ce este oferit chiar si utilizatorilor fara abonament platit, dar
- Conturile gratuite pot pierde url-ul solicitat in situatia in care un cont platit doreste sa il preia.

 

Folositi cu incredere domeniul Dumneavoastra.topestate.ro pe cartile de vizita pe care le dati partenerilor dumneavoastra. Veti crea un plus de incredere!

 

Succes in continuare, alaturi de noi!

adauga adresa paginii tale web TopEstate.ro pe cartea ta de vizita