Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Stiri pentru presa - Informari scurte si la obiect despre subiecte de actualitate imobiliara. Invata cum sa formulezi si sa trimiti stiri imobiliare interesante.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Cateva informatii despre cum sa scrii o Stire de succes

Cum sa scrii o Stire pentru presa

Cum sa scrii o stire de efect

Ca si firma, a formula si trimite stiri te ajuta in efortul sustinut de a tine legatura cu partenerii si clientii existenti. In plus, reusesti sa te faci cunoscut tot mai multor persoane, care observand ca obisnuiesti sa comunici frecvent, vor deveni interesate de serviciile sau produsele tale.

 

Stirea nu este un comunicat de presa, ci o informare scurta si la obiect asupra unui subiect de actualitate. Atentie insa, nu omite informatii sau detalii irelevante care sa stirbeasa importanta acesteia.

 

Stilul trebuie sa fie concis insa sa captiveze cititorul inca de la titlu. Cum poti face lucrul acesta? Uita-te peste datele pe care intentionezi sa le transmiti si apoi imagineaza-ti sub ce titlu ar fi publicate intr-un ziar.

 

Primul paragraf trebuie sa fie la fel de simplu in exprimare, la obiect si de actualitate. Rolul acestuia este sa lamureasca cititorul cu privire la “cine, ce, unde, cand si de ce”.

 

Paragraful al doilea va oferi informatiile suplimentare, explicative. Este momentul sa detaliezi informatia “aruncata” in titlu. Poti aduce detalii suplimentare, care sa completeze tabloul contextual.

 

Utilizeaza un format A4, spatii duble intre paragrafe sau de 1.5, iar informatia sa nu se intinda pe mai mult de o pagina.

Nu trimite o stire fara ca la finalul materialului sa lasi date complete de contact, aceasta insemnand numele, functia, numarul de telefon, adresa de email si site-ul daca ai unul.

 

 

Citeste si despre cum sa scrii un Comunicat de Presa de succes.

 

Vrei sa trimiti acum un articol? Click aici.

Vrei sa trimiti acum un comunicat de presa? Click aici.