Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Motivele principale pentru care colectam aceste date sunt: pentru a fi folosite chiar de dumneavoastra ulterior, pentru clientii care au marcat aceste oferte ale dumneavoastra ca fiind Favorite, pentru statistici interne ale TopEstate.ro, si statisticile publice.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

De ce este necesar sa specificati motivul pentru care stergeti o oferta imobiliara

Motivul pentru care stergeti o oferta imobiliara

specificati motivul pentru care stergeti o oferta imobiliara

Colectam aceste informatii din cateva motive principale:

 

- Pentru a fi folosite chiar de dumneavoastra ulterior. De pilda in cazul imobilelor de inchiriat: daca imobilul este inchiriat acum nu inseamna ca nu mai este valabil in viitor. Selectati folosind calendarul care apare cand dati click in campul “Reactiveaza la data” data exacta sau estimativa la care contractul actual de inchiriere se va termina si portalul TopEstate.ro va activa aceste oferte pentru dumneavoastra la acea data, urmand sa fiti notificat prin email despre acest lucru.

 

- Pentru clientii care au marcat aceste oferte ale dumneavoastra ca fiind Favorite. Acestia vor vedea ca oferta nu mai este valabila si motivul pe care l-ati mentionat dumneavoastra.

 

- Pentru statistici interne ale TopEstate.ro, si statisticile publice, care va vor oferi inapoi o sursa interesanta de informatii.