Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Foloseste feed-ul xml TopEstate. Castiga timpul folosit pentru adaugarea de noi anunturi, modificarea preturilor sau reactualizarea ofertelor vechi. Nu mai obosi introducand manual anunturi imobiliare.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Nou si IMPORTANT! TopEstate poate prelua prin feed automat xml ofertele imobiliare ale companiei tale.

TopEstate preia automat anunturile tale imobiliare

TopEstate preia automat anunturile tale imobiliare prin feed xml

Scapa de stressul si timpul pierdut pentru publicarea ofertelor imobiliare una cate una si aloca mai mult timp clientilor!

TopEstate poate prelua acum prin feed automat de tip xml ofertele imobiliare ale companiei tale.

 

Preluarea se poate face dintr-un program intern de gestiune a anunturilor imobiliare care permite acest lucru, sau direct de pe site-ul propriu al agentiei.

Fiecare anunt va fi corelat cu agentul caruia ii este atribuit din agentia ta.

Astfel afisarea anuntului va fi una profesionala: clientii vor vedea poza agentului cu care urmeaza sa lucreze, sigla firmei, portofoliul de anunturi imobiliare al agentului si cel global al agentiei, contributia la Lumea Imobiliara TopEstate, s.a.

 

Actualizarea se va face o singura data pe zi, la o ora la care serverele noastre nu sunt incetinite din acest motiv.

 

Cu ce ma ajuta acest lucru?

 

- eliminarea timpului necesar pentru adaugarea de noi anunturi, si pentru modificarea datelor sau stergerea celor vechi. In realitate este imposibil sa puteti gestiona eficient la nivel de firma mai multe de cateva sute de anunturi in fiecare luna altfel decat prin feed.

- afisarea anunturilor la preturi corecte si actuale, pe toate site-urile pe care le utilizati, inclusiv TopEstate.ro. Multe oferte apar pe diferite site-uri la diferite preturi, desi sunt postate de aceeasi agentie: acest lucru creaza confuzie si neincredere in mintea clientilor,

- mai multe oferte afisate pe portal, insemnand mai multe leaduri catre clienti interesati,

 

Cerinte obligatorii:

 

- agentia ta va trebui sa aiba cont pe TopEstate.ro. Fiecare anunt va fi corelat cu datele agentiei, respectiv cu datele despre agentul din cadrul agentiei care a postat anuntul.

- respecta documentatia de feed: exista campuri obligatorii pentru fiecare categorie de imobil iar transmiterea ofertelor incomplete din punct de vedere al datelor obligatorii va genera neafisarea acestora.

- anunturile preluate prin feed trebuie sa apartina aceleiasi companii imobiliare (persoane juridice)

- pentru grupuri de companii imobiliare inglobate intr-o fransiza, filiale in diverse judete sau pentru listinguri ce depasesc 10.000 de oferte te rugam sa ne contactezi pentru discutarea unui pachet corespunzator.

 

Costuri pentru preluare prin feed:

 

- Pentru Brokerii imobiliari independenți (cu abonament plătit) + 5 euro / lună 50 anunturi incluse
- Pachetul Gratuit + 5 euro / lună 20 anunturi incluse
- Pachetul Standard + 3 euro / lună 100 anunturi incluse
  + 6 euro / lună pana la 300 de anunturi
- Pachetul Premium GRATUIT sunt incluse până la 200 anunturi
  + 3 euro / lună până la 500 de anunturi
  + 5 euro / lună pana la 700 de anunturi
  + 7 euro / lună până la 900 de anunturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandări:

 

- adauga cat mai multe date personale despre agentie si despre fiecare agent cu care lucrezi. Afisarea anunturilor include aceste date si astfel clientii vor sti mai multe despre agentia ta si vor aprecia acest lucru.

- fiecare agent care listeaza trebuie sa fie adaugat in contul agentiei tale. Daca angajezi noi agenti, acestia vor trebui de asemenea adaugati, pentru a se prelua datele lor personale la anunturile postate. Nu este o cerinta obligatorie: putem afisa si anunturi avand doar numele agentului, telefonul si emailul, dar insistam astfel catre o afisare profesionista,

- adauga sigla firmei, precum si poze ale personalului: manager, secretara, agenti / brokeri imobiliari. Acestea vor aparea atat in dreptul fiecarui anunt cat si in PaginaFirmeiTale.topestate.ro. Clientii care intra aici sunt de regula cei care se documenteaza mai intai despre agentia ta.

- completeaza in feed cat mai multe date ale anuntului gasind echivalente intre campurile preluate de noi si campurile folosite de tine. Sigur ca acest lucru cade in sarcina programatorului cu care lucrezi, dar retine ca fiecare anunt va avea o nota mai mica sau mai mare functie de complexitatea datelor completate, aceasta generand o afisare usor mai in fata sau in urma altora de acelasi fel.

 

Pentru obtinerea documentatiei de feed te rugam sa ne contactezi.