Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Anunturi imobiliare Romania, vanzari imobiliare, cumparari imobiliare, inchirieri imobiliare, locuinte, spatii, terenuri

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Ce nu ar placea nimanui sa citeasca pe un blog specializat imobiliar: minime restrictii ale post-urilor scrise pe blog

Restrictii ale post-urilor pe blog

Ce nu ar placea nimanui sa citeasca pe un blog specializat imobiliar: minime restrictii ale post-urilor scrise pe blog

- Bloggerul nu isi face lui publicitate (tip: “cumparati de la mine ca sa ne fie bine”), ci incearca sa aduca informatii din piata imobiliara si sa transmita prin ceea ce scrie valoare catre cititorii lui. Nu va folosi blogul pentru advertoriale sau vanzarea ofertelor proprii: pentru aceasta exista rubrica de articole a site-ului si conturile de listare de oferte.

 

- Poate comenta prin stilul personal intamplarile si isi poate destainui gandurile, dar fara a jigni sau a folosi cuvinte vulgare.

 

- Discutam DOAR subiecte imobiliare: aici nu punem asigurari de sanatate, afaceri de network marketing sau de alta natura. Si nu facem politica aici.

 

- Chiar daca putem accepta pe blog si post-urile incepatorilor in ale imobiliarelor, rugamintea noastra este ca tot ce veti scrie sa se bazeze pe o minima experienta proprie imobiliara.

 

- Nu defaimam agentii imobiliari sau agentiile si lucram impreuna la crearea unei imagini mai frumoase decat cea de acum.

 

- Nu copiati continut creat de altii: "articole" tip Copy - Paste. Lasati doar jurnalistii sa faca asta. Emiteti strict idei personale chiar daca postul este in sine un comentariu la adresa altui articol din care puteti da pasaje. Treceti prin filtrul gandirii si personalitatii proprii informatiile date de altii: un blogger capata in timp renume prin originalitate.

 

 

Tot ce este dat poate fi si luat: desi ne-ar parea rau sa facem asta, in conditiile in care incalcati regulile de mai sus ne permitem sa nu va publicam post-ul pe blog, sau chiar dupa repetate abateri sa va luam dreptul de a scrie aici. Incercam prin ceea ce incepem sa facem sa protejam comunitatea imobiliara, nu sa o agresam cu informatii tip SPAM imobiliar.

 

 

Mai ai curaj sa incerci? Click aici.