Home > Diverse, Pregatire si specializare > Conferinta Thrilionaire Revolution Romania cu Nik Halik la Cluj si Bucuresti 2 si 3 februarie

Conferinta Thrilionaire Revolution Romania cu Nik Halik la Cluj si Bucuresti 2 si 3 februarie

Thrillionaire Revolution Romania se va desfasura in week-end-ul 2-3 februarie 2013 la Cluj si Bucuresti cu Nik Halik – investitor multimilionar si primul astronaut civil la Greciei si Australiei care lanseaza in Romania conceptul Thrillionaire Revolution. Conferinta Thrillionaire Revolution a fost deja prezentata in SUA, Australia, Cipru si Israel, pe 26 ianuarie la Londra si in premiera pentru Europa de Est va fi lansata in Romania prin doua aparitii la Cluj (2 februarie) si Bucuresti (3 februarie).

 

Nik Halik crede in a trai viata a maxim. Si-a inceput viata cu aceleasi vise pe care le au multi copii: sa fie astronaut, sa ia pranzul pe epava Titanic-ului, sa escaladeze cei mai inalti munti, sa exploreze piramidele. Diferenta? Nik nu a renuntat la visele lui, le-a transformat in obiective si le-a atins! Ajuns Multi-Millionar prin forte proprii, Nik crede ca viata este despre magie si nu despre lucrurile materiale.

El inspira atat emotional cat si financiar persoane ca tine din intreaga lume prin impartasirea cunostintelor sale pentru ca si ei sa experimenteze sentimentul de a trai VIATA fara limite. Conceptul lui Nik Halik de a deveni Thrillionaire® duce o intreaga generatie catre o noua stratosfera, mult mai inalta.

 

Ce vei descoperi in cadrul acestui eveniment bogat in continut:

· Cum sa devii imun la recesiune prin crearea propriei tale economii si a planului de stimulari. Vei avea o viata foarte linistita.

· Cum sa generezi venituri pasive mari in timp ce dormi. Acesta are potentialul de a inlocui venitul jobului curent. Utilizeaza-l si vei vedea rezultatele pentru tine.

· Legile nespuse ale Jocului Banilor. Cum sa-l castigi si sa te catapultezi catre libertate financiara.

· Cum sa-ti transformi pasiunile in cash. Pas-cu-pas vei primi planul catre succes.

· Cum sa creezi o viata magica si sa-ti aranjezi destinul. Aceste secrete inspirationale iti vor schimba viata.

· Cum sa te deconectezi de la “Sistemul” de pattern-uri de gandire controlate. Elibereaza-te si descatuseaza-ti potentialul.

· Cum sa-ti recalibrezi “Hard Drive”-ul mintii si sa dezvolti Psihologia de Excelenta.
In cadrul acestui eveniment live, Thrillionaire® Revolution, Nik va dezvalui secrete precum:

· Cum sa faci sa-ti explodeze venitul prin resetarea tiparului financiar si setarea „Termostatului de bani”pe pozitia „On”· Cum sa prevezi urmatorii 5-10 ani din viata ta.

· Cum sa definesti “DE CE” si adevaratul “FACTOR WOW” al vietii tale

· Cum sa gandesti diferit “VALUFACTURE” si sa adaugi mai multe experiente de VIATA si valori la mozaicul tau.

· Ce strategii in actuala economie sunt obligatorii pentru a asigura supravietuirea ta in urmatorii 5-10 ani.

· Procesul revolutionar de descoperire a pasiunii tale de o viata si a ceea ce iti place sa faci.

· Cum sa-ti redactezi propriul scenariu si sa prezici noua ta decada de excelenta.
Acestea sunt toate secrete dovedite pe care Nik le-a utilizat pentru a-si indeplini cele mai indraznete vise. Acum el iti va arata cum poti face si tu asta la Thrillionaire® Revolution.
Pentru achizititionarea biletelor la eveniment va invitam sa accesati  www.thrillionairerevolutionromania.com

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Antreprenor, Broker si Investitor Imobiliar, JV Broker, Trainer, Coach, Venture Capitalist cu focus pe proiecte de tehnologie si online. Life Pitch: Sunt pregatit oricand si oriunde sa inspir si sa aduc valoare in viata celor din jur!

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 7,768 ori.
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.