Home > Amuzante, Diverse, Imobiliare > Life edited – sau ce poti face într-o garsonieră de 39 de metri pătrati

Life edited – sau ce poti face într-o garsonieră de 39 de metri pătrati

Life edited

Jaluzele electrice, difuzoare wireless încastrate în tavan, proiector video si plansă de proiectare, robot curătenie podele, frigider si congelator în 2 sertare ale bucatariei, un panou solar fotovoltaic cu care îti încarci bateria laptopului din casă

39 de metri pătrati?

Pare mult, pare putin? Vedeti în acest videoclip ce ce poate realiza folosind judicios si modern această suprafată.

Doi români – Cătălin Sandu şi Adrian Iancu, studenţi la arhitectură, au realizat aranjarea unui apartament în Soho – un cartier din New York-ul aglomerat, în cadrul unui concurs organizat de un site ecologist: are doar o cameră ce poate fi însă  transformată în opt spaţii diferite.

Veti fi foarte plăcut impresionaţi de modularitatea adusă la extrem si de logica cuplată cu bunul gust folosită în amenajarea acestui spaţiu.

La concursul organizat pentru cea mai compactă locuintă au participat 303 proiecte. Cei doi studenti români câstigători – Cătălin Sandu şi Adrian Iancu – au 25 de ani, locuiesc în Bucureşti şi sunt în ultimii ani de studii la Facultatea de Arhitectură şi de Urbanism “Ion Mincu” din Capitală.

Când intri în acest spatiu ţi se pare a fi o simplă garsioneră. Totusi aici vei găsi opt spaţii perfect funcţionale. Camera de zi şi biroul se transformă în dormitor dacă tragi de etajeră. Dintr-un sertar se aranjează imediat un biroude lucru. Dacă deschizi unul dintre dulapuri vei găsi 10 scaune şi o masă lungă ‘Goliat’, perfecte pentru petreceri. În spatele unui perete care alunecă pe şine există o cameră de oaspeţi cu paturi suprapuse şi un dulap. Bineînţeles, în micuţa garsonieră se află şi o bucătărie bine-echipată cu masină de spălat vase, o combinatie de cuptor cu microunde si cuptor clasic, 3 plite electrice, dar şi o baie ce poate fi folosită ca spatiu de reculegere personală.

Jaluzele electrice, difuzoare wireless înglobate în tavan, proiector video si plansă de proiectare, robot pentru curătenie a podelelor, frigider si congelator aranjate în 2 sertare ale bucatariei, un panou solar fotovoltaic cu ajutorul căruia îti poti încarca bateria laptopului din casă. Chiar si bicicleta îsi are locul ei …

Mihai Stan

Mihai Stan

Economist de profesie, familist de placere, blogger in timpul liber și evaluator & agent imobiliar ca ocupație.

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 10,488 ori.
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.