Home > Pregatire si specializare > ICEEfest 2013. Reprezentantii Facebook si YouTube vin la Bucuresti sa dezvaluie secretele www

ICEEfest 2013. Reprezentantii Facebook si YouTube vin la Bucuresti sa dezvaluie secretele www

 

Indiferent din ce industrie faceti parte nu puteti neglija rolul pe care internetul il are in dezvoltarea afacerii in care activati. Mai ales in domeniul imobiliar unde oferta este mult mai mare decat cererea este nevoie de multa creativitate si strategii specifice pentru a promova cat mai bine proprietatile pentru a genera leaduri calificate de pe internet. Am participat la zeci de conferinte pe aproape toate continentele atat in sala cat si ca speaker si imi face placere sa va recomand un eveniment de exceptie care va avea loc in Bucuresti.

Bucurestiul se transforma pentru doua zile in capitala Internetului din Europa. Reprezentantii Facebook, Google, Yahoo si YouTube vor dezvalui in fata a 1500 de oameni o parte dintre secretele din spatele www-ului.

ICEE Fest este un eveniment complex, organizat de către Thinkdigital, cuprinzând expoziții, conferințe, dezbateri, premii, workshop-uri etc. Este unul dintre cele mai mari evenimente organizate în Europa centrală și de est, care reunește industria digitală, Internetul și “jucătorii grei” din domeniul tehnologic.

Anul acesta, ICEE Fest va cuprinde o expoziție (6-9 iunie), o conferință (6-7 iunie) și ceremonii de premiere.

Principalele direcții pe care se va axa conținutul prezentat sunt:

Digital Publishing & Digital Advertising
eCommerce & eBusiness
Content Marketing & Social Media
Mobile, Games & Apps
AdServing, Research & Data Analytics
Innovation, Start Ups & Small Biz

Pentru detalii va invit pe pagina oficiala a evenimentului: http://www.iceefest.com/

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Antreprenor, Broker si Investitor Imobiliar, JV Broker, Trainer, Coach, Venture Capitalist cu focus pe proiecte de tehnologie si online. Life Pitch: Sunt pregatit oricand si oriunde sa inspir si sa aduc valoare in viata celor din jur!

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 3,687 ori.
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.