Home > Amuzante, Imobiliare, Pregatire si specializare > 5 citate imobiliare, care vă vor creşte motivarea

5 citate imobiliare, care vă vor creşte motivarea

Review of:

Reviewed by:
Rating:
5
On 23 August, 2013
Last modified:23 August, 2013

Summary:

quote_from_donald_trump_3-15-11[1]

Sunt sigur că acum e un moment minunat să ieşi şi să cumperi o casă. Şi dacă faci asta, în 10 ani te vei uita inapoi şi vei zice “Mă bucur că l-am ascultat pe Donald Trump”.

Toţi avem nevoie de motivație, mai ales în momentele dificile pe care mulţi dintre noi le parcurgem chiar acum în afacerile imobiliare. Căderi de preţuri, vânzări forţate, ipoteci de la bănci, de la stat sau de la persoane fizice, scăderea numărului de tranzacţii prin agenţi şi agenţii, toate ne lovesc cu informaţii negative, aşa încât ca să te menţii motivat devine complicat.

Indiferent de ocupație sau de domeniul de interes, este important să rămânem motivați, pentru că motivaţia generează acţiune, care la rândul ei generează rezultate şi profit şi ne scoate astfel din starea de mediocritate.

Mai jos găsiţi câteva citate imobiliare de la oameni celebri şi bogaţi, care să vă menţină tonusul pentru o activitate de succes.
1. “Dacă crezi că este scump să angajezi un profesionist, stai să vezi ce se întâmplă când angajezi un amator.” – Red Adair
Aţi văzut probabil o mulţime de imobile “aranjate” după gustul unui proprietar care nici nu s-ar gândi vreodată să plătească un designer pentru acest serviciu.

Pentru mulţi este un citat memorabil (şi deopotrivă util) când stabilesc ce constructor sau avocat să folosească. Însă întrebarea mea este dacă TU foloseşti un agent bun când vrei să cumperi sau să vinzi? Îl alegi pe cel care îşi negociază comisionul până la valoarea acceptată de tine, sau cauţi să selectezi un profesionist şi să îl plăteşti ca atare? Investiţiile imobiliare actuale au încă “gunoaie” în care poţi găsi diamante şi o mulţime de “gropi de gunoi” care îţi permit să le vinzi.

Ca regulă, primeşti ceea ce plăteşti. Şi dacă plăteşti bine, vei primi calitate.

2. “Proprietarii se îmbogăţesc în timp ce dorm.” – John Stuart Mill
Fie că eşti agent imobiliar, fie că eşti doar un particular care a înţeles că se poate îmbogăţi de pe urma acţiunilor imobiliare, vei constata că imobiliarele sunt o muncă dificilă. După ce vei da zeci de telefoane într-o zi şi după ce îţi vei toci mai multe perechi de pantofi la vizionări de locuinţe sau terenuri, vei înţelege acest lucru. Totuşi cand munca ta devine răsplătită şi ai reuşit să cumperi o proprietate ce merită, vei realiza înţelesul citatului de mai sus. Pentru că o proprietate bună are căutare şi la închiriere şi la vânzare, aşa că după ce ai făcut munca culcă-te: vei deveni mâine mai bogat.

3. “Priveşte fluctuațiile pieței ca fiind prietenii tăi, şi nu dușmanul tău; profită de nebunia din jurul tău în loc să participi la ea.” – Warren Buffett

Când cineva cu o istorie de afaceri imobiliare ca Warren Buffett ne spune cum să folosim banii noștri, ascultăm. Indiferent că piața este în creştere sau în scădere, există întotdeauna oportunități pentru un investitor abil. Când lucrurile nu merg bine iar alţii intră în panică, ține-ți firea.

Decide asupra investiţiilor tale imobiliare bazându-te pe o strategie clară pe termen lung, spre deosebire de termenul scurt pe care majoritatea îl văd şi la care reacţionează.

4. “Atenţie, un lucru pe care îl spun tuturor este să înveţe imobiliare. Repetaţi după mine: imobiliarele îmi dau cel mai mare câştig, cea mai mare valoare şi cel mai mic risc.” – Armstrong Williams
Nu plângeţi dacă acum aţi pierdut în imobilare: este doar pentru că aţi citit doar sfărşitul citatului de mai sus ignorând inceputul! Începe prin a învăţa despre imobiliare, iar apoi vei avea parte de câştiguri.

5. “Ei bine, imobiliarele merg întotdeauna, în ceea ce mă priveşte.” – Donald Trump

Pare ciudat, venind din partea unui om care are la activ câteva falimente, însă atunci când priveşti lucrurile în ansamblu vei vedea că într-adevăr pentru el a mers mereu: are în cont peste 10 miliarde de dolari şi conduce peste 100 de companii, majoritatea implicate în imobiliare şi construcţii.

Sper să ai acum moralul ceva mai ridicat. Şi spune-mi, care este citatul tău favorit despre imobiliare?

Te rog să comentezi!

 

Mihai Stan

Mihai Stan

Economist de profesie, familist de placere, blogger in timpul liber și evaluator & agent imobiliar ca ocupație.

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 7,889 ori.
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.