Home > Amuzante, Imobiliare > Decât un maidanez, mai bine adoptă un agent. Sau adoptă-i pe ambii.

Decât un maidanez, mai bine adoptă un agent. Sau adoptă-i pe ambii.

Review of:
Product by:
Mihai Stan

Reviewed by:
Rating:
5
On 23 September, 2013
Last modified:23 September, 2013

Summary:

Adopta un agent si un caine

Adopta un agent si un caine

Toata lumea se da de ceasul mortii si toate stirile se monopolizasera la un moment dat (acum, de curand) pe soarta cainilor maidanezi. Tipic pentru Romania si in stilul dezinformarii cu care ne-am obisnuit: creaza o problema si mediatizeaz-o puternic, asa incat toata lumea sa uite ca nu are cu ce sa cumpere paine.

Sa nu ma intelegeti gresit: iubesc cainii, am unul. Insa stiu bine ca aceasta problema a raspandirii cainilor maidanezi se rezolvase (legislativ) cu ani in urma, cand s-a decis castrarea chimica si marcarea acestora. Astfel, deveneau mai docili si nu se mai reproduceau pana cand le venea obstescul sfarsit.

Dar, ca sa revenim la imobiliare si sa ne amintim de problemele noastre. Si de diferentele  care pun in dezavantaj un agent imobiliar fata de un caine maidanez.

  1. Agentii imobiliari nu au o lege. Maidanezii au.
  2. Din cand in cand se gaseste un suflet bun sa tina in casa un maidanez. Niciodata un agent.
  3. Exista adaposturi pentru madanezii de pe strada. Nu exista adapost pentru agentii care si-au pierdut casa, ca atata altii, in aceasta criza imobiliara.
  4. Pe maidanezi ii urmaresc numai cativa (extrem de putini) hingheri din oras. Restul ii lasa sa traiasca. De agentii imobiliari fuge aproape toata lumea.

Asa ca, dragii mei  cititori, va propun – daca nu aveti deja –  sa adoptati un agent imobiliar cu ochii blanzi, cu nasul rece si cunoscator de imobiliare, adica util pe langa casa.

Nu-l mai ocoliti, mai ales cand vine vorba de comision, ca nu are adapost si trebuie sa-si plateasca singur toate cele.

Mihai Stan

Mihai Stan

Economist de profesie, familist de placere, blogger in timpul liber si administrator de portal imobiliar ca ocupatie.

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 3,004 ori.
  1. Rusti Mihai
    September 24th, 2013 at 08:58 | #1

    mda…misto asocierea… diferenta intre agentii “neadoptati” si maidanezi este ca acestia din urma stiu sa se vanda…. mai o limba, mai un dat din coada, etc…

  1. No trackbacks yet.

*