Home > Imobiliare > La Constanţa: Preţurile apartamentelor stagnează şi în luna iulie

La Constanţa: Preţurile apartamentelor stagnează şi în luna iulie

857 euro/mp

La Constanţa – preţ mediu de cumpărare de 857 euro pe metrul pătrat

Ne aflăm în a treia lună în care indicii de referinţă analizaţi de portalul imobiliar Top Estate ne arată preţuri egale de vânzare a apartamentelor din Constanţa.

Din luna mai, am constatat mici fluctuaţii, în limite de 0,5%. Altfel spus, luna august va aduce un preţ mediu de cumpărare de 857 euro pe metrul pătrat în cazul apartamentelor de două, trei, sau patru camere.

Media a fost calculată, ţinând cont de 855 de oferte postate de proprietarii imobilelor scoase la vânzare.

În acelaşi context, marja medie a preţurilor de vânzare pe metrul pătrat este cuprinsă între 805-900 euro pe metrul pătrat.

În funcţie de zonă, dotări, vechime şi funcţionalitate, Top Estate vă recomandă un optim de cumpărare situat între 716-1000 euro pe metrul pătrat.

Conform portalului imobiliar Top Estate, cele mai teftine apartamente din oraş, scoase la vânzare de proprietari, sunt amplasate în Tomis Nord, au două camere, în regim nedecomandat, cu suprafeţe de 28 şi 33 de metri pătraţi. Pentru acestea, preţul cerut este de 22400 euro, respectiv 24500 euro.

În celălalt registru, cele mai scumpe apartamente aflate pe piaţă, la vânzare, sunt în cartierul Faleză Nord şi au între două şi patru camere, cu suprafeţe cuprinse între 185 şi 240 metri pătraţi. Preţurile care le plasează în top sunt de 300.000 (două camere), 319.000 (trei camere) şi 294.000 euro (apartamentul cu patru camere).

Mihai Stan

Mihai Stan

Economist de profesie, familist de placere, blogger in timpul liber și evaluator & agent imobiliar ca ocupație.

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 2,288 ori.
Categories: Imobiliare Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.