Home > Amuzante, Imobiliare > Sincere felicitari, domnule Vilceanu!

Sincere felicitari, domnule Vilceanu!

Sincere felicitari, domnule Vilceanu!

Hi, Ciao, Ohaio, Salam, Oi, Прывітанне, Ahoj, Hallo, Здравейте, 您好, Bok, Saluti, Kumusta, Здраво, Hola, etc

Adica il felicit pentru comunicatul de presa lansat de dumnealui impreuna cu, evident, PR-ul, sa fie clar.

Sa stiti ca o spun oarecum sincer. Si o sa explic atitudinea mea in cele ce urmeaza.

Dar pana atunci vreau sa stiti ca nu il cunosc personal, asa ca cele ce urmeaza pot fi retrase sau schimbate atunci cand il voi cunoaste, daca le voi considera neadecvate calitatii morale a dumnealui. Nu am avut curiozitatea nici macar sa ii vad poza pe facebook sau sa dau un search dupa numele dansului pana acum.

Pana acum.

 

Dar sa revenim la motivele pentru care merita sa ii dam “Like-uri” domnului Vilceanu:

–          Are curajul sa scrie comunicate de presa cu astfel de tampenii. Nu este usor. Eu nu am reusit niciodata si din cate am vazut (abonat fiind la majoritatea comunicatelor de presa din domeniile bancar, ale afacerilor, imobiliarelor si constructiilor) nici altii nu au reusit. Deci probabil ca pentru un om obisnuit este greu.

–          Reuseste sa ne amuze intr-o perioada mohorata. Stiti cum face romanul: daca bani nu sunt, macar sa fie circ. Circul facut de el reuseste de minune.

–          Citind articolele generate in toata presa care a inghitit o astfel de ineptie fara sa cerceteze ordonanta si a vandut-o mai departe, imi dau seama cat de usor pot fi manipulati acestia. Si va vand acum o idee de afaceri: manipularea jurnalistilor. Deoarece eu sunt primul care a expus public aceasta posibilitate, ma astept ca data viitoare cand cineva o va face sa imi plateasca 10% pentru idee (ca sa zic asa: la colaborare).

–          Citind comentariile rautacioase la adresa agentilor imobiliari din articolele din presa descopar cateva categorii de clienti, neabordati inca. Este vorba despre:

  • Cel care nu isi va cumpara din principiu o locuinta, pentru ca orice ar face tot l-ar costa benzina si telefonul (in afara de comision la agentie care a stabilit ca oricum nu il plateste),
  • Cel care va cumpara o locuinta, dar intentionat va plati pe ea mai mult – indiferent cat, dar cu conditia sa nu dea comision la agent si vanzatorul sa declare ca nu a cumparat-o el,

–          Explica prin acest comunicat de ce majoritatea agentilor care nu s-au inscris in nicio asociatie au dreptate: nu poti sti cine din conducerea ei te va face de ras ulterior.

 

Deoarece si eu sunt agent imobiliar, il rog pe domnul Vilceanu sa imi permita sa imi fac autocritica, pentru ca:

–          Nu folosesc Pitagora,

–          Nu sunt educat (deoarece din cate am inteles de-abia acum, educatia se face doar la asociatia dumnealui, corespunzator taxei),

–          Desi nu am incasat-o niciodata, am pe contractele mele de vizionare mentionata aceasta taxa de vizionare de vreo 6 ani. Ca o scuza declar ca am adaugat-o acolo in momentul in care o gospodina dintr-un cartier viziona cu regularitate cu agentii mei locuinte dintr-un cartier diametral opus, cerandu-ne dupa aceea sa o lasam acolo. Apoi noi ne-am dat seama ca se ducea la piata, acolo fiind mai ieftin, iar cu agentul – transport gratis,

–          Nu cunosc site-ul imobiliar al dansului: daca l-as sti i-as pune un link la mine in site, cu trimitere directa catre comunicatul de presa. Google va aprecia.

 

Mihai Stan

Mihai Stan

Economist de profesie, familist de placere, blogger in timpul liber și evaluator & agent imobiliar ca ocupație.

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 2,883 ori.
  1. March 25th, 2012 at 17:09 | #1

    Preluate de multi altii: daca dai un search dupa “abi taxa de vizionare” vei gasi o multime de rezultate. Ce cautam noi sa curatam de ani de zile murdaresc astia intr-o singura zi.

    consumatoronline.ro/Cum_mai_incearca_agentii_imobiliari_sa_faca_rost_de_bani-2-13450

    ziarelive.ro/stiri/imobiliare-taxa-de-vizionare-ilegala.html

  2. March 25th, 2012 at 17:04 | #2

    Leontin, ai linkurile din doua publicatii:

    capital.ro/detalii-articole/stiri/nu-dati-niciun-ban-agentilor-imobiliari-inainte-de-incheierea-tranzactiei-163393.html

    si

    money.ro/atentie–taxa-de-vizionare-solicitata-de-unii-agenprc-c8prc-9bi-imobiliari-este-ilegala_1217595.html

  3. March 24th, 2012 at 19:47 | #3

    Mihai, pune si tu te rog un link cu articolul domnului… macar sa fac trafic sau vizualizari. Si apoi, dupa prea multa umblatura avem nevoie si noi de cate ceva sa ne mai relaxam.

  4. Mihalache Nicu
    March 24th, 2012 at 18:41 | #4

    Mihai in societatea noastra se cauta senzationalul si politica multor grupuri considera ca au cea mai buna solutie, toti vor sa iasa ca paduchii in frunte

  1. No trackbacks yet.