Home > Imobiliare, Pregatire si specializare > Este astazi momentul sa incepi sa te reinventezi daca nu ai pornit deja acest proces?

Este astazi momentul sa incepi sa te reinventezi daca nu ai pornit deja acest proces?

Este in natura umana sa amanam lucrurile doar ca unii dintre noi folosim amanarea mai mult sau mai putin decat altii. Educatia clasica nu ii invata nici pe copii, adolescenti sau adulti despre cum sa-si optimizeze capacitatile pe care deja le au sau cum sa-si ajusteze comportamentele care nu le sunt de folos.

Noroc ca pentru toate acestea exista seminarii specializate, coaching, masterminds, carti, audio books, ebooks si filme ce intra la categoria “self education” care este de cele mai multe ori mai valoroasa decat orice altceva pentru succesul profesional.

Am auzit si aplicat de multe ori principiul “go with the flow” numai ca Tony Robbins spune ca daca mergi impreuna cu “flow-ul” la un moment dat vei ajunge la Cascada Niagara si iti va fi imposibil sa te opresti la 3 metri de ea. Deci, mare grija. Un principiu care mi-a placut este promovat de Tom Ferry, un apreciat trainer si coach american cu specializare pe domeniul imobiliar si anume Life by Design. Oricare dintre noi, avand instrumentele potrivite si persistenta de a le implementa in fiecare zi, de a renunta la obiceiuri vechi si a ne crea unele noi putem sa ne construim viata personala si profesionala pe care ne-o dorim. Din pacate aceste schimbari nu se produc de pe o zi pe alta (ha, si eu mi-as dori sa fie asa) dar dupa ce le-ai implementat, ele, intretinute sum se cuvine iti schimba viitorul si iti raman toata viata sau macar pana cand pui altele noi in loc.

Sa-ti creezi un design asa cum doresti atat pentru viata personala cat si pentru cea profesionala este un ideal pe care putini oameni stiu ca si-l pot atinge. Daca faci parte din categoria celor care vor ca viata lor sa se intample cum vor ei si nu sa li se intample, acest video cu Tom Ferry raspunde la intrebarea: care sunt pasii care trebuie urmati. Click aici pentru video.

Cartea lui Tom Ferry Lifestyle by Design poate fi achizitionata de aici.

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Antreprenor, Broker si Investitor Imobiliar, JV Broker, Trainer, Coach, Venture Capitalist cu focus pe proiecte de tehnologie si online. Life Pitch: Sunt pregatit oricand si oriunde sa inspir si sa aduc valoare in viata celor din jur!

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Citit de 1,945 ori.
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.