Home > Imobiliare > Un altfel de testimonial

Un altfel de testimonial

Un altfel de testimonial

... si, inca si mai important, imi citeste articolele de pe blogul imobiliar al portalului TopEstate.ro

“Cand faci bine si oferi mai intai, primesti inapoi de la cine nici nu te astepti!”

 

Luni, 27 august 2012, o noua zi de munca, un nou inceput de saptamana! Parea o zi banala dar in 5 minute s-a transformat intr-un prilej de mare satisfactie morala pentru mine. Ce s-a intamplat de fapt?

In jurul orei 11.15 a.m. primesc un telefon de la o doamna pe care o aveam in memoria telefonului, proprietara unui apartament in Constanta, intrat la vanzare pe piata anul trecut. Nu am sa-i zic numele real, sa o numim insa doamna Toma Stefania. Imi spune ca vrea ca numai eu sa-i vand de acum inainte apartamentul ei, ca numai cu mine vrea sa colaboreze din doua motive: anul trecut am fost sincer cu ea si i-am spus ca pretul este mult prea mare, nu ca asa vroiam eu, ci in comparatie cu ceea ce era pe piata la ora aceea si, inca si mai important, imi citeste articolele de pe blogul imobiliar al portalului TopEstate.ro astfel  ca a tras concluzia ca sunt un om interesant, cinstit si mai onest decat altii!

Ba inca ma lasa sa negociez in numele ei, deoarece nu mai locuieste acolo si sa o chem doar cand este vorba sa semneze un antecontract de vanzare – cumparare!

Cred ca intelegeti uimirea mea maxima cand auzeam astea si bineinteles ca m-au uns la suflet pentru ca, cel putin pentru mine, banii nu sunt totul in viata! Iata o motivatie in plus de a scrie mai departe, de a fi corect si cinstit in continuare, de a oferi mai intai ca dupa aceea sa primesc ceea ce merit! Nici macar nu cred ca mai stiu cum arata doamna respectiva, uluitor, nu-i asa? Sper sa nu o dezamagesc, pentru ca scrisul este scris si faptele sunt fapte! Dar uite ca de luni am inceput o saptamana plina de motivatie si entuziasm, plus incredere din ce in ce mai mare in fortele mele, datorita unor sugestii pozitive transmise telefonic!

Va multumesc doamna si sigur nu va voi dezamagi!

 

Daniel Serbanica
Activ Management
Daniel Serbanica

Daniel Serbanica

Pregatire personala prin studiu de manuale dezvoltare personala, tehnici de vanzare si comunicare.

More Posts - Website

Citit de 3,731 ori.
  1. Daniel Serbanica
    Daniel Serbanica
    September 5th, 2012 at 11:11 | #1

    Buna colega!
    Poti sa-mi explici mai exact ce vrei sa spui? Adica in ce privinta are doamna Toma dreptate plus ” copy-paste”!
    Multumesc anticipat!

  2. Clara
    September 5th, 2012 at 09:55 | #2

    Daniel,
    Doamna respectiva are dreptate.
    Ma cam saturasem de ‘copy – paste’ – si era momentul pentru ceva nou. Nu crezi?

    Succes in continuare!

  1. No trackbacks yet.