Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga noi Articole ale partenerilor
 • Reduceri de pret cu ocazia Targului Imobiliar PROJECT EXPO

  Reduceri de pret cu ocazia Targului Imobiliar PROJECT EXPO - Articole

  Targul Imobiliar PROJECT EXPO aduce in atentia vizitatorilor atat oferte imobiliare ce se adreseaza unui buget redus si mediu, dar si oferte special concepute sa satisfaca cerintele locative ale segmentului de lux. Si nu in ultimul rand, acest eveniment imobiliar ofera sansa vizitatorilor sa ia contact cu adevarate discount-uri si promotii la ofertele imobiliare.

  Astfel, in cadrul editiei aniversare, una dintre ofertele ce vor fi aduse in atentia publicului PROJECT EXPO consta intr-un apartament localizat in central Bucurestiului, pe Bulevardul Unirii. Un aspect extrem de important vizeaza pretul acestui imobil de lux. In urma cu putin timp putea fi cumparat prin plata unei sume de 1.200.000 Euro, dar, exclusiv in aceasta perioada, viitorul fericit posesor al acestei proprietati de lux o poate achizitiona la pretul de la 399.000 Euro+TVA.

  Proprietatea este compusa din living cu o suprafata de 60 mp, baie, bucatarie situate la parter, iar etajul este compus dintr-un dormitor matrimonial, un dormitor secundar, o baie matrimoniala si un dressing. Tot de la etaj se face accesul pe terasa in suprafata de 100 mp, ce contine o bucatarie de vara complet echipata si un dus pentru vara, deasemenea echipat. Suprafata locuibila este de 140 mp, iar cea a terasei de 100 mp. Accesul si folosinta terasei sunt in exclusivitate ale proprietatii ce se vinde.

  Intregul proiect de amenajare a fost realizat de un cabinet specializat in arhitectura si design. Din materialele si componentele folosite se remarca piatra naturala, mozaicul Bissaza, obiecte sanitare Philip Stark, baterii New Form, calorifere Zendher, canapele Zannota, pat Mooi, scaune Phillip Stark. Este de mentionat ca imobilul a fost prezentat ca exemplu si in emisiuni de specialitate pe posturile nationale de televiziune.

  Cele mai bune oferte imobiliare va asteapta incepand de vinerea aceasta la Targului Imobiliar PROJECT EXPO! Programul targului este in intervalul orar 10.00 – 18.00 in zilele de vineri si sambata, iar duminica intre orele 10.00 – 17.00. Mai multe detalii puteti afla accesand www.projectexpo.ro.


  Articol scris de Condei Karina - Particular

  Postat în 03.03.2010 17:36:59. Vezi pagina lui Condei Karina din Bucuresti

  vizualizat de 4859 ori; citit de 649 ori; categoria: Articole parteneri
   
 • Comenteaza primul