Pot beneficia de credite ipotecare prin programul [...]">
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Noi modificari in avantajul beneficiarilor programului Prima Casa 2

  Noi modificari in avantajul beneficiarilor programului Prima Casa 2 - Articole

  Pot beneficia de credite ipotecare prin programul Prima Casa si persoanele care detin impreuna cu alte persoane (altele decat sotul/sotia) o cota parte dintr-o locuinta, (indiferent de modul de dobandire: achizitie/mostenire, etc). Altfel, norma spune ca nu pot aplica pentru Prima Casa persoanele care pana la data solicitarii creditului nu au detinut in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul/sotia nicio locuinta indiferent de modul/momentul in care a fost obtinuta. De asemenea, nu va fi eligibila o persoana care a avut la un moment dat o locuinta, dar ulterior a instrainat-o.


  Codebitorii nu mai trebuie sa indeplineasca criteriile de eligibilitate ale imprumutatului


  Astfel in cazul in care doar sotul va avea calitatea de imprumutat, doar el trebuie sa indeplineasca toate criteriile de eligibilitate impuse de program. De exemplu, daca sotia lui avea o locuinta inainte de casatorie, potrivit noilor reguli, sotul poate aplica pentru un credit prin programul Prima Casa.


  Se accepta asocierea a minim 7 beneficiari pentru constructie, dar numai unul proprietarul terenului


  Pana acum o proba eliminatorie in obtinerea finantarii pentru constructia unui imobil prin asocierea a minim 7 persoane o constituia conditia ca toti asociatii sa fie coproprietarii terenului pe care urmeaza sa se construiasca. Guvernul a anuntat ca se poate finanta construirea locuintelor pentru asocierile de minim 7 beneficiari daca cel putin unul dintre ei este proprietar al terenului.

   

  Despre programul Prima Casa II gasiti mai multe informatii aici.

  Despre programul Prima Casa gasiti mai multe informatii aici.

  Articol scris de Biroul De Presa - PR representative, TopEstate.ro

  Postat în 20.04.2010 11:58:40. Vezi pagina lui Biroul De Presa din Bucuresti

  vizualizat de 1538 ori; citit de 1112 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul