Cum face tranzacţii nativul din [...]">
Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Zodiac… imobiliar: Leu

  Zodiac… imobiliar: Leu - Articole

  Cum face tranzacţii nativul din Leu

   

  Am ajuns cu zodiacul nostru la Leu, unul dintre caracterele cele mai strălucitoare. Tocmai de aceea, locuinţa lui va fi una pe măsură, care iese în evidenţă.

  Nativul va încerca să îşi atingă visul, iar proprietatea lui va reflecta personalitatea puternică. Leului îi place luxul şi va fugi de mediocritate. El doreşte ca locuinţa proprie să arate, pe cât posibil, că aparţine unei persoane importante, iar această amprentă se va putea observa cu ușurinţă, fie că vorbim de un accesoriu de mobilier aparte, de o anumită încăpere ce iese din tipare, sau de un perete plin cu tablouri.

  Mai în glumă, mai în serios, în casa unui Leu veţi putea descoperi, cu uşurinţă, sala... Tronului, că doar vorbim de regele animalelor...

   

  Un cumpărător cu personalitate

   

  Nativul din Leu va căuta întotdeauna un spaţiu de locuit aparte. Prin urmare, chiar dacă este vorba de un apartament, sau de o vilă, proprietatea trebuie să fie cea mai frumoasă, cea mai bine poziţionată, ce mai râvnită. În acest mod, cumpărătorul Leu va şti că noua achiziţie se încadrează în normele sale, este deosebită şi impunătoare.

  Atenţie, însă, pentru că nativul nu acceptă orice! Îşi va da seama dacă cineva încearcă să îl tragă pe sfoară. Pornind de la o astfel de suspiciune, el va fi hotărât să negocieze cât mai mult în avantajul propriu, de acea poate părea inflexibil. Orgoliul însă îi poate juca feste, aşa că poate accepta în final şi un preţ mai mare, tocmai pentru că se simte dator să îşi răsplătească statutul şi să nu se uite la bani, atunci când vine vorba de tot ceea ce este mai potrivit pentru personalitatea sa.

   

  Leul exagerează la orice vânzare

   

  Fireşte, nu este uşor să accepţi că ţi se face mai degrabă o concesie, atunci când vrei să cumperi locuinţa unui Leu! Totuşi, discuţia merge în această direcţie. Leul va avea grijă în orice moment să îşi laude proprietatea, cu accent pe fiecare detaliu particular şi mai ales, pe povestea din spatele fiecărui detaliu. Culmea, Leul nu doreşte în acest mod să justifice un preţ mai mare, ci tocmai să arate că locuinţa sa este una aparte.

  Pentru un cumpărător, Leul va părea subiectiv şi exagerat, însă, în cele din urmă, dacă apartamentul sau casa merită, atunci partenerul de negociere nu va avea altceva de făcut decât să se lase uşor impresionat, să laude realizările vânzătorului şi să aştepte un preţ mai bun, iar Leul nu va întârzia să facă o concesie. Asta dacă nu cumva nativul va sesiza că a fost mai degrabă linguşit, ceea ce îi displace profund. 

   

   

  [Articol apărut în Ziarul de Imobiliare, ediţia de Constanţa, august 2013]

  Articol scris de Decebal Mureşan

  Postat în 06.08.2013 09:15:15. Vezi pagina lui Decebal Mureşan din Constanta

  vizualizat de 8392 ori; citit de 1261 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul