Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Tranzacţii imobiliare sub zodia Berbecului

  Tranzacţii imobiliare sub zodia Berbecului - Articole

  Astrele şi cititorii de zodii spun că nativii Berbeci sunt unii dintre cei mai redutabili vânzători şi cumpărători. Asta pentru că, în mod caracteristic, negocierea şi îndârjirea le sunt la îndemână.

  Sunt oameni cu o energie debordantă, cu resurse practic nelimitate; o vânzare imobiliară către un cumpărător Berbec este o adevărată „luptă“. Cu perseverenţă neobosită şi cu o hotărâre soră cu încăpăţânarea, nativii sunt gata să obţină locuinţa aleasă cu un preţ care să-i avantajeze.

  De multe ori nici nu aşteaptă ca proprietarul să îşi etaleze toate atuurile; ei ştiu mult mai bine ce li se potriveşte, iar priceperea le conferă avantajul de a cântări cu precizie în balanţă preţul potrivit, evident, în folos propriu. De aceea o negociere cu un cumpărător Berbec este una dificilă.

  El ştie să aprecieze însă valoarea unei investiţii imobiliare, iar în cazul în care proprietatea are şi avantajul de a fi bine poziţionată în raport cu centrul şi cu punctele importante din oraş, vânzătorul se poate aştepta la un preţ bun. Dacă nu...

  Vânzări ce stau uneori sub impulsul de moment

  Pentru că Berbecul este, câteodată, dependent de o simpatie greu explicabilă, poate face o excepţie de la regulă şi, în astfel de cazuri, poate ceda într-o vânzare, doar pentru simplul fapt că o persoană i se pare... simpatică, drept pentru care va face o concesie, dar numai una.

  Astfel de momente sunt rare, nici el nu şi le poate explica, altminteri terenul său favorit este cel al confruntării.

  Se simte în largul său atunci când aduce vorba de cifre, avantaje, valori ale proprietăţii de care este dispus să se „despartă“, aşa că va lupta cu îndârjire, până când cumpărătorul, obosit, acceptă condiţiile vânzării. Ce-i drept, preţul final va fi unul corect, pentru că Berbecului nu îi place să înşele.

  Tocmai de aceea, dacă partenerul de negociere va încerca să se folosească mai mult de tertipuri, pentru propriul folos, discuţia se va încinge, iar tranzacţia nu va avea loc.

  Casa ideală

  Nativii zodiei sunt adepţii vieţii trepidante; persoane active, Berbecii se simt bine în inima unui mare oraş, îşi trag pofta de viaţă din tumultul citadin, drept pentru care locuinţa preferată trebuie să fie amplasată în inima oraşului, trebuie să fie una modernă, practică şi funcţională.

  Se simte bine înconjurat de toate cuceririle civilizaţiei, îi place să privească în perspectivă (de aceea nu preferă locuinţele situate la parter) şi nu se simte deranjat în nici un moment de televizorul cu sonorul prea tare, sau de muzica trepidantă.

  Fiind un om de acţiune, are nevoie de o locuinţă pe măsură, gata să îi ofere, în orice moment, plusul de energie care îl face un om activ.

   

  [articol apărut în Ziarul de imobiliare, ediţia de Constanţa, aprilie 2014]

  Articol scris de Decebal Mureşan

  Postat în 05.05.2014 14:19:22. Vezi pagina lui Decebal Mureşan din Constanta

  vizualizat de 11576 ori; citit de 2129 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul