Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Ziarul de Imobiliare, aproape de casa ta!

  Ziarul de Imobiliare, aproape de casa ta! - Articole

  A apărut prima ediţie de Bucureşti a Ziarului de Imobiliare, ca ediţie permanentă.

  Evenimentul s-a consumat la Sala Palatului, din capitală, odată cu ediţia Târgului Naţional Imobiliar TNI, de la sfârşitul lunii septembrie 2014.

  Periodicul este specializat 100% pe piaţa imobiliară din întreaga ţară, cuprinzând informaţii destinate dezvoltatorilor, agenţiilor imobiliare, agenţilor imobiliari şi, nu în cele din urmă tuturor persoanelor interesate să vândă sau să achiziţioneze o proprietate imobiliară. Se creează astfel o legătură utilă între toţi actorii interesaţi de piaţa imobiliară, atât din Bucureşti, cât şi din întreaga ţară, prin consultarea informaţiilor de referinţă, a mediilor de preţuri şi a comparaţiilor, pe niveluri diferite.

  Ziarul, care apare lunar, în policriomie, conţine anunţuri reale, selectate de partenerii specializaţi, ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al calităţii şi preţului, pune la dispoziţie spaţiu pentru publicarea ofertelor tuturor categoriilor de persoane care activează pe piaţă, constituind astfel o paletă variată de oferte, cu impact naţional şi local, completate de informaţii statistice şi articole utile, destinate persoanelor mai puţin familiarizate cu piaţa imobiliară.

  În acest mod, clienţii interesaţi în promovarea ofertelor complexe, sau la pachet, au posibilitatea să îşi diversifice gama de clienţi, dat fiind publicul-ţintă al Ziarului de Imobiliare, strict interesat de acest domeniu de interes.

  În paginile periodicului, clienţii au deja posibilitatea să ajungă la persoanele interesate de oferte, prin intermediul fotografiilor şi a descrierii serviciilor, câştigând astfel în imagine, prestigiu şi notorietate.

  Dincolo de marea publicitate contractată de dezvoltatori interesaţi să ajungă la un alt public decât cel intermediat de firme de intermediere şi în afara agenţiilor de servicii imobiliare, publicaţia s-a dovedit a fi singura variantă funcţională de mediatizare a ofertelor promovate de agenţii imobiliari, care lucrează pe exclusivităţi.

   

  Ziarul de imobiliare , difuzat prin ediţia de print cât şi prin cea electronică, pe site-ul www.ziarul-de-imobiliare.ro, asigură publicitate integrată Print & Web, la preţ de ediţie tipărită.

  Agenţiile imobiliare au posibilitatea să publice până la opt anunţuri gratuite, care vor fi publicate atât pe suport de hârtie, în ediţia curentă, cât şi în varianta on-line.

   

  Difuzarea Ziarului de Imobiliare se face astfel:

  - ediţia de Bucureşti: 10.000 de exemplare lunare se distribuie printr-un lanţ de 500 de puncte de distribuţie, ce includ centre de afaceri, instituţii, hoteluri, restaurante şi cafenele, centre medicale, clinici şi cabinete, precum şi birouri notariale,

  - ediţia de Constanţa: 4.500 de exemplare lunare distribuite printr-un lanţ de 70 de puncte de distribuţie, prin 36 de chioşcuri de ziare şi distribuţie directă către 500 de agenţi economici,

   

  Ziarul de imobiliare a fost lansat cu doi ani în urmă, la Constanţa, unde a venit în sprijinul jucătorilor de pe piaţa de profil, aflaţi în căutarea unui mediu exclusiv de promovare a ofertei şi serviciilor imobiliare. Completat şi de ediţia on-line, Ziarul de Imobiliare pune la dispoziţie şi un newsletter destinat clienţilor interesaţi, prin care se poate primi ediţia curentă a ziarului, precum şi alte informaţii legate de preţuri şi evoluţii ale acestora.

   

  Pentru mai multe informaţii sau alegerea celei mai bune oferte de apariţie, puteţi consulta informaţiile din site-ul web: www.ziarul-de-imobiliare.ro

  Articol scris de Decebal Mureşan

  Postat în 01.10.2014 14:44:48. Vezi pagina lui Decebal Mureşan din Bucuresti

  vizualizat de 9581 ori; citit de 1209 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul