Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Zodiac… imobiliar: Săgetătorul, sau corectitudinea în tranzacţii

  Zodiac… imobiliar: Săgetătorul, sau corectitudinea în tranzacţii - Articole

  Nativii zodiei sunt unii dintre cei mai corecţi oameni, care nu obişnuiesc să se abată de la regulă, nici când este vorba de afaceri, nici când ar avea de câştigat în plus. Din acest motiv, are pretenţia, în momentul în care se decide să facă o achiziţie, ca şi vânzătorul să se poarte în consecinţă.

  Altfel spus, dacă preţul i se pare prea ridicat, nu va da un leu în plus peste ceea ce merită şi va încheia discuţia, chiar dacă locuinţa respectivă i se pare una dintre cele mai atractive.

  Orice suspiciune care îl face să creadă că va fi păcălit îl va face să se retragă prudent, chiar dacă percepţia este dată de simple aparenţe. Mai mult, se va simţi deranjat de orice încercare a partenerului de discuţie de a forţa nota, dincolo de limitele politeţii.

  Altminteri, este foarte interesat de statutul pe care îl va căpăta în faţa prietenilor, odată cu noua achiziţie. Săgetătorul este un om de imagine, iar cumpărătorul care îi va prezenta cu amabilitate particularităţile locuinţei, care dau valoare şi imaginii sale, va avea numai de câştigat. În plus, nativul zodiei este sensibil şi la spaţiile vaste pe care le poate avea în faţa ochilor, prin ferestre, iar un imobil care beneficiază de o privelişte de acest gen îl va cuceri pe dată.

   

  Flerul îl ajută să preia iniţiativa, la orice vânzare  

   

  În general, atunci când este decis să vândă, Săgetătorul va avea grijă să scoată în evidenţă avantajele locuinţei sale, drept pentru care va pune accent pe facilităţile zonei şi pe îmbunătăţirile şi confortul din interior. Ce-i drept, informaţiile vor fi întotdeauna veridice, pentru că nativul zodiei nu este un om care să se preteze la înşelătorii. În altă ordine de idei, Săgetătorul nu pune accent pe detaliile tehnice, în nici o împrejurare, nici când vinde, nici când cumpără, pentru că acestea nu i se par importante.

  Asta nu înseamnă însă că are ceva de ascuns, prin urmare va răspunde în acelaşi spirit al corectitudinii, la orice întrebare la care a omis dea informaţiile necesare.

  Din nou, atenţie la cursul discuţiei, pentru că, din instinct, la cel mai mic semn că va fi tras pe sfoară, va renunţa la orice discuţie.

   

  O casă aparte, pentru un spirit deschis

   

  Locuinţa Săgetătorului este, de cele mai multe ori, una ieşită din comun. Ea se încadrează întotdeauna într-un peisaj pe măsură, fiindcă nativul zodiei este pur şi simplu îndrăgostit de spaţiile vaste.

  Din casa lui, el va putea să domine cu privirea cât vede cu ochii. Cât despre locuinţă, aceasta îi reflectă cu fidelitate personalitatea şi optimismul.

  Fără să denote opulenţă, casa Săgetătorului impresionează prin linii îndrăzneţe, mobilier minimalist, de avangardă şi dotări moderne. Vizitatorul este pur şi simplu impresionat de interiorul luminos, decorat cu fel şi fel de obiecte care pun în evidenţă identitatea gazdei.

  Săgetătorul obişnuieşte să se înconjoare cu tot felul de lucruri pe care le adună, din diverse călătorii, pentru care are în orice moment o poveste pregătită.

   

   

  [Articol apărut în Ziarul de Imobiliare, ediţia de Bucureşti, decembrie 2014 - ianuarie 2015]

  Articol scris de Mihai Stan - Administrator portal

  Postat în 05.01.2015 12:12:02. Vezi pagina lui Mihai Stan din Constanta

  vizualizat de 4854 ori; citit de 944 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul