Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Zodiac… imobiliar: Fecioara îşi caută locuinţa cu multă atenţie

  Zodiac… imobiliar: Fecioara îşi caută locuinţa cu multă atenţie - Articole

  Fecioara este cel mai puţin orientată către decor şi culori, în momentul în care are de gând să facă o achiziţie imobiliară.

  Nativul pune preţ pe confort, de aceea, în momentul în care intră într-o casă scoasă la vânzare, priveşte cu interes utilităţile şi funcţionarea tuturor accesoriilor.

  Cea mai importantă este însă curăţenia. Vizionarea unei locuinţe scoase la vânzare are loc în tăcere: cumpărătorul din zodia Fecioarei analizează cu atenţie fiecare aspect prezentat, iar acolo unde gazda nu este prea generoasă, va găsi, cu pricepere, orice posibil defect. Cu greu va scăpa ceva, iar în momentul în care începe să facă verificări, Fecioara va găsi neajunsuri de care nici chiar proprietarul locuinţei nu avea habar.

  Nu este genul de cumpărător care să facă probleme, pur şi simplu spiritul practic şi cercetarea metodică îl fac un cumpărător extrem de atent, poate chiar prea atent... În mod similar se va desfăşura şi negocierea în sine, pentru că Fecioara nu va binevoi să lase nici un leu în plus peste preţul pe care îl consideră corect.

   

  Se pregăteşte să vândă, de când cumpără

   

  Persoană exigentă, cu un spirit competitiv ridicat, nativul din zodia Fecioarei se pregăteşte din timp, atunci când se decide să îşi vândă proprietatea. Prin urmare, va fi mai mult decât pregătit: locuinţa va arăta exemplar, iar totul va arăta perfect.

  Nu veţi găsţi un întrerupător care să nu funcţioneze! Acesta este stilul Fecioarei, nimic nu este la voia întâmplării, iar, în plus, tot ceea ce ţine de prezentarea locuinţei este departe de orice exagerare.

  Nativii sunt oameni cinstiţi şi realişti, dar şi prudenţi: negocierea în sine va fi una dificilă, pentru că Fecioarele se abat cu greu de la parcursul dinainte fixat.

   

  Casa potrivită este una funcţională

   

  Niciodată nativul Fecioară nu va arunca bani în plus pe decoraţiuni şi obiecte de lux în propria casă.

  Din întreg zodiacul, nativii prezentaţi în rândurile de faţă sunt cei mai orientaţi către partea practică. Dacă există unele excese, atunci acelea sunt legate de starea ordinii şi a curăţeniei, pentru care Fecioara dezvoltă un adevărat cult.

  În rest, nativii sunt adepţii unei locuinţe utile, nu foarte mare, potrivită exact nevoilor sale şi fără amprente de originalitate. Sunt oameni pragmatici, iar locuinţa nu face altceva decât să reprezinte o proiecţie a propriei personalităţi.

  Articol scris de Decebal Mureșan

  Postat în 09.10.2015 10:35:13. Vezi pagina lui Decebal Mureșan din Constanta

  vizualizat de 11851 ori; citit de 956 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul