Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga noi Articole ale partenerilor
 • Târgul Național Imobiliar septembrie 2016 / Lansare evenimente imobiliare din 2017

  Târgul Național Imobiliar septembrie 2016 / Lansare evenimente imobiliare din 2017 - Articole

  Finalul lunii septembrie este marcat de două momente importante pentru dinamica pieței imobiliare din România: suplimentarea fondurilor pentru Programul Prima Casă 2016 și cea mai renumită expoziție din domeniu: Târgul Național Imobiliar TNI.

   

  Evenimentul TNI are loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului-Sala Unirea și reprezintă cadrul ideal în care cererea de locuințe întâlnește oferta imobiliară și soluțiile de finanțare. Recunoscut ca fiind modalitatea optimă de a maximiza rezultatele businessului imobiliar, participanții la Târgul Național Imobiliar beneficiază acum gratuit de un pachet de promovare pe 60 de canale media de specialitate atât în timpul evenimentului, cât mai ales înainte de acesta.

   

  Știrea anunțată de Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, referitor la suplimentarea fondurilor pentru Prima Casă este primită cu mare bucurie, mai ales că acest program guvernamental a ajutat piața imobiliară să depășească perioada de recesiune. Astfel că ofertele de apartamente vechi cu prețuri până în 60.000 EURO și cele pentru apartamente noi cu prețuri de maxim 70.000 sunt iarăși în vizorul persoanelor ce doresc să aplice la Programul Prima Casă. Tot în perioada următoare se va “anunța strategia pentru acest program pe termen mediu, 5 ani astfel încât să evităm eventualele sincope în derularea programului”, a spus ministrul Finanțelor. Strategia pe termen mediu este importantă în luarea unor decizii și în aplicarea unui plan de marketing eficient și tocmai din acest considerent datele de desfășurare ale celui mai mare eveniment imobiliar din România sunt anunțate cu mult timp înainte.

   

  Pentru a dovedi încă o dată seriozitatea și continuitatea de care am dat dovada, suntem bucuroși să anunțăm edițiile Târgului Național Imobiliar TNI din anul următor: 19-21 mai și 29 septembrie – 1 octombrie 2017, în aceeași locație de excepție, Palatul Parlamentului. TNI va susține și în 2017 companiile ce activează în sectorul imobiliar, creând un cadrul ideal pentru: brand awareness, poziționare, lansări de produse și servicii, generare de vânzări, mărire a bazei de date cu potențiali clienți, analizare a competiției și networking. Participarea la târgurile imobiliare ale anului 2017 implică acum un cost mai redus cu oferta EARLY BIRD TNI 2017 de care se poate beneficia contactând echipa organizatorică -  Adrian BERCEA- organizator al Târgului Național Imobiliar TNI.

   

  Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI, organizate deja.

   

  Trendurile pieței imobiliare se stabilesc în cadrul TNI !!!

   

  Vă invităm să vizionați Târgul Național Imobiliar TNI în imagini : CLICK AICI!

   

  Organizator: BDOBC Business Center

  TNI 30 septembrie- 2 octombrie, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

  Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 RON

  Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO

  Parteneri: SudRezidential.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest;

  Mediatizare: România TV; B1 TV; Realitatea TV; Agerpres; Mediafax; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

  DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;

  Articol scris de Cristina Bercea

  Postat în 20.09.2016 13:22:36. Vezi pagina lui Cristina Bercea din Bucuresti

  vizualizat de 14141 ori; citit de 505 ori; categoria: Articole parteneri
   
 • Comenteaza primul