Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga noi Articole ale partenerilor
 • Târgul Național Imobiliar – TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 – Palatul Parlamentului, Sala Unirea

  Târgul Național Imobiliar – TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 – Palatul Parlamentului, Sala Unirea - Articole

  Evenimentul imobiliar al toamnei- Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor interesate de locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, amatorilor de proprietăți premium și persoanelor atrase de investiții în segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinzând oferte de locuințe noi și vechi, terenuri din București, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării.

   

  TNI- Evenimentul imobiliar ALL IN ONE

  Cu o experiență de 11 ani în promovarea pieței imobiliare din România și facilitarea tranzacțiilor în real estate, Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reunește toți jucătorii importanți din piața de profil: dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuințe premium și susține investițiile în segmentul imobiliar.

  Prețul minim pentru o proprietate ofertată în cadrul evenimentului este de 5.175 EURO pentru un teren intravilan de 207 mp situat în Breaza, zona DN1, iar prețul maxim din cadrul târgului este de 990.000 EURO pentru o vilă în Sinaia, zona semicentrală ce are o suprafață de 278 de metri pătrați utili și un teren de 1064mp.

  Locuințele noi de tip budget-friendly au prețul de pornire de 17.900 EURO TVA inclus pentru o garsonieră (23mp), 27.400 EURO TVA inclus pentru un apartament de două camere (37mp), 39.900 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere (55 mp) și 71.900 EURO TVA inclus pentru o vilă (109mp). Această categorie de locuințe se află mai departe de centrul Bucureștiului, dar totuși aproape de mijloacele de transport în comun către km 0 al capitalei, presupune suprafețe relativ mici, dar implică finisaje de calitate și diverse beneficii pentru cumpărători, precum loc de parcare oferit gratuit și vouchere de mobilier.

  Segmentul de locuințe premium a înregistrat o creștere semnificativă a cererilor în ultima perioadă, iar prețurile pentru acest tip de imobile pornesc de la 60.500 EURO+TVA pentru un apartament de 2 camere (57 mp), 75.500 EURO+TVA pentru un apartament de 3 camere (74mp), 105.500 EURO+TVA pentru un apartament de 4 camere (108mp) și 179.000 EURO+ TVA pentru o vilă (227mp). Imobilele premium se diferențiează prin amplasarea în cartiere selecte, aproape de parcuri sau acces rapid în zona centrală, nivel ridicat al finisajelor și suprafețe generoase.

   

  Locuințele de vacanță- soluția de a-ți pune banii la treabă!

  Chiar dacă sezonul estival pe litoral s-a încheiat, în cadrul Târgului Național Imobiliar vizitatorii au șansa de a începe vacanțe nesfârșite la Marea Neagră. Costul pornește de la 4.750 EURO și ajunge până la 9.000 EURO pentru cei care înțeleg beneficiile de a plăti echivalentul a câtorva vacanțe la mare și a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament în primul resort de cinci stele de pe litoralul românesc. Odată cu investiția, cumpărătorul are venituri garantate contractual, recuperarea investiției în 7 ani și acces la toate facilitățile resortului.

  Și locuințele cu vedere la munte sunt o variantă sigură de investiție, fiind la mare căutare în orice perioadă a anului. Prețurile pornesc de la 24.000 EURO pentru o garsonieră de 30 mp situată în Predeal și se acceptă rate direct la dezvoltator.

   

   

  Acum TU faci prețul în imobiliare!

  În perioada 30 septembrie-2 octombrie la Târgul Național Imobiliar TNI vizitatorii sunt cei care stabilesc prețul imobilelor în urma discuțiilor față în față și a negocierii directe cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.500 EURO și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă plus diferența în bani, ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă.

   

  Locuința Verde costă mai puțin!

  “La Pavilionul Green Homes organizat în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI cei interesați pot afla mai multe informații despre cum pot finanța responsabil locuința pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuință de calitate superioară cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie și reparații, sănătate și bunăstare pentru familia ta. Există o corelare directă între performanța energetică a unei locuințe și nivelul de calitate al proiectării, construirii și operării acesteia. Adesea proprietarii de locuințe iau decizia de a investi mai puțin în procesul de proiectare și construire (alegând locuințele cu cel mai scăzut cost pe metru pătrat), însă ajung în final să dețină locuințe cu costuri mari pentru  încălzire și răcire, care necesită întreținere intensivă, renovări mai frecvente și care au o valoare mai mică pe termen lung decât locuințele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi în sustenabilizarea locuinței este la început, în stadiul proiectării inițiale. Finanțarea responsabilă este de cele mai multe ori cea mai bună alegere pentru a devansa resurse disponibile încă de la începutul procesului de construcție” a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

   

  Se poartă upgrade-ul imobiliar

  Prețurile în imobiliare își continuă trendul ușor ascendent de la începutul acestui an. Acest lucru face ca ACUM să fie momentul oportun de a cumpăra o locuință nouă, iar în ultimele luni s-a remarcat un nou trend: UPGRADE-ul IMOBILIAR. Persoanele care au deja o locuință, niște economii în bani și posibilitatea de a obține un credit imobiliar s-au hotărât să cumpere un imobil mai bun. De la o garsonieră vor să se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor să se mute la casă. În cadrul Târgului Național Imobiliar vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispoziție de agențiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceștia își pot achita parțial contravaloarea imobilului nou cu prețul obținut pe apartamentul vechi aflat în proprietate.

   

   

  PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!

  Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

   

   

   

  Vă așteptăm la TNI, 30 septembrie- 2 octombrie 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA !

   

   

   

  Organizator: BDOBC Business Center

  Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;

  Bilet intrare: 5 RON

  Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO

  Parteneri: SudRezidențial.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest; Apulum 94.

  Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanță, Practic-Idei pentru casă, grădină și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Wizmo.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

   

  Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar și domeniile conexe acestuia, ce reunește în același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii în domeniu, presa de specialitate și publicul larg. Continuând cei 11 ani de tradiție, Târgul Național Imobiliar  marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI.

   

  DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;

  Telefon contact: 031.430.38.11;  0734.344.350

  Cristina BERCEA- PR Manager- 0722.521.100;  cristina@bdobc.ro

  Articol scris de Cristina Bercea

  Postat în 27.09.2016 10:10:26. Vezi pagina lui Cristina Bercea din Bucuresti

  vizualizat de 14297 ori; citit de 519 ori; categoria: Articole parteneri
   
 • Comenteaza primul