Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Zodiac... imobiliar || Peştii, cei mai nehotărâţi parteneri de tranzacţii imobiliare

  Zodiac... imobiliar || Peştii, cei mai nehotărâţi parteneri de tranzacţii imobiliare - Articole

  Cumpărătorul din Zodia Peştilor stă sub stea norocoasă.

  Îl ajută norocul şi, uneori, intuiţia: norocul este dat de firea schimbătoare, ceea ce îl determină să cumpere azi, sau să cumpere mâine, câtă vreme intuiţia îi spune că undeva, aproape, se află o locuinţă mult mai bună pentru el. În orice caz, ambele aspecte îl transformă dintr-un cumpărător naiv într-unul imprevizibil.

  Negocierea nu este punctul său forte, drept pentru care poate accepta aproape fără să clipească un preţ în dezavantajul său. Cu toate acestea, intevine neprevăzutul, iar clientul naiv fuge, cu bani cu tot.

   

  Un vânzător indecis...

   

  Hotărât lucru, nativul este un om... nehotărât.

  Prin urmare, în momentul în care se decide să îşi vândă proprietatea, partenerul de negociere se află la începutul unui drum lung şi anevoios.

  Nativul se poate răzgândi lesne, iar indecizia sa nu are nevoie de prea multe pretexte şi nici nu se bazează pe lipsa de încredere. Peştii sunt oameni boemi şi indecişi. Asta nu înseamnă că sunt naivi.

  Vânzătorul din această zodie nu este unul dificil, niciodată nu va cere prea mult, ba chiar poate face concesii, încă de la început. Poate că lasă de la el, atunci când se gândeşte să vândă sub preţ, dar dacă partenerul nu se mulţumeşte cu un deget şi vrea să apuce toată mâna, atunci negocierile au luat sfârşit.

  Nativii urăsc să fie traşi pe sfoară şi au un simţ dezvoltat pentru a sesiza când cineva încearcă să profite de bunătatea lor. Atracţia pentru nativ este o casă pe pământ, fiindcă este semn de apă, iar pământul este ceea ce îl împlineşte.

   

  ... şi un îndrăgostit de propria casă

   

  În doar câteva cuvinte, nativii Peşti sunt visătorii zodiacului imobiliar.

  De multe ori, cei care se află sub acest semn îşi doresc o casă mai frumoasă decât ceea ce au, o locuinţă mai cochetă şi mai deschisă caracterului lor visător.

  Peştii nu îşi au locul la bloc! Nu neapărat pentru că preferă să locuiască într-o casă mare; se simt bine în spaţii cochete, calde şi primitoare. Ei fug de rutina geometriei bazate pe linii drepte, monotone, tocmai de aceea nu le plac clădirile cenuşii, caracteristice oraşelor din ziua de azi.

  Nativii din zodia Peştilor îşi regăsesc confortul în imobile aşezate lângă un fir de apă, unde pot crea în voie (mulţi sunt artişti) şi pot visa nestingheriţi. Şi cum visele se pot transfigura mai greu în realitate, tot aşa ne putem explica şi de ce, adesea, Peştii nu îşi vor vedea visul (imobiliar) cu ochii.

  Articol scris de Decebal Mureșan

  Postat în 10.05.2017 11:40:18. Vezi pagina lui Decebal Mureșan din Constanta

  vizualizat de 9740 ori; citit de 1061 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul