Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Casa, Gradina si Amenajari


vezi cele mai citite articole din categoria Casa, Gradina si Amenajari anunta-ma cand se adauga articole noi despre Casa, Gradina si Amenajari
 • Decorul ideal al unei locuinţe gata de vânzare

  Decorul ideal al unei locuinţe gata de vânzare - Casa, Gradina si Amenajari

  De fiecare dată când intri în locuinţa cuiva, te aştepţi ca o gazdă primitoare să fie amabilă, dar şi să îţi arate, mai mult sau mai puţin direct, că locuinţa în care te afli are un stăpân.

  Lucrurile se schimbă diametral, în momentul în care un imobil expus la vânzare se transformă într-o expoziţie generoasă de bunuri personale. Senzaţia celui interesat să cumpere este că a ajuns prea târziu şi că imobilul pe care îl interesează a fost deja adjudecat de altcineva.

  Cumpărătorii sunt interesaţi mai degrabă să îşi proiecteze propria imagine despre cum va arăta locuinţa de acum încolo, aşa că mulţimea de obiecte personale, le deranjează privirea şi le modifică atitudinea de cumpărători.

  Tocmai de aceea este mai bine să ţineţi cont de câteva sfaturi, menite să vă ajute în momentul în care sunteţi hotărâţi să vindeţi o locuinţă.

   

  Pentru început, renunţaţi la o parte din mobilier, astfel încât camerele să pară mai mari. Este bine să mutaţi provizoriu, în altă parte,orice piese necesare activităţii zilnice, care ocupă loc mult şi dau o ampentă personală, cum ar fi piesele de fitness.

   

  În holul de la intrare, este mult mai bine ca toată încălţămintea familiei să fie depozitată în dulapuri şi să nu fie lăsată la vedere.

   

  Holul trebuie să fie golit de haine, umbrele şi alte accesorii.

   

  Cărţile din rafturi trebuie ordonate cu grijă, coşul cu ziare şi reviste trebuie golit, iar toate fotografiile familiei îşi pot găsi, provizoriu, loc în câteva cutii. Astfel, cumpărătorul îşi va putea deja imagina cum vor sta pe pereţi doar fotografiile, tablourile şi lucrurile lui.

   

  Cumpărătorii vor să vadă însă întreaga locuinţă, aşa că, în dormitoare, toate jucăriile copiilor vor sta ascunse, până trece musafirul, iar în baie, ustensilele de igienă, aparatul de ras şi deodorantele ar trebui să dispară, lăsând loc doar câtorva prosoape curate.

   

   

  [Articol apărut în Ziarul de Imobiliare, ediţia de București, octombrie 2013]

  Casa gradina amenajari scris de Decebal Mureşan

  Postat în 03.11.2013 11:25:50. Vezi pagina lui Decebal Mureşan din Constanta

  vizualizat de 15050 ori; citit de 1715 ori; categoria: Casa, Gradina si Amenajari
   
 • Comenteaza primul