Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Afaceri, Imobiliare, Marketing & Publicitate, Targuri & Expozitii,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Comunicate de presa


vezi cele mai citite comunicate de presa
 • Extra promovare cu Widgetul Imobiliar de la TopEstate.ro

  Extra promovare cu Widgetul Imobiliar de la TopEstate.ro - Comunicate de presa Bucuresti, 12.07.2011,
  Bucuresti, 12 iulie 2011 - www.TopEstate.ro lanseaza un nou instrument de marketing, Widgetul Imobiliar, un utilitar eficient pentru agentiile imobiliare din Romania.


  “Widgetul Imobiliar reprezinta o modalitate eficienta de a promova anunturile oricarei agentii imobiliare sau ale unei comunitati intregi. In plus, poate fi preluat si utilizat cu succes de orice site personal sau de business”, explica Mihai Stan, managerul portalului.

  De exemplu, site-urile universitatilor pot folosi widgetul pentru a pune la dispozitia studentilor liste de oferte de inchiriere in orasul de interes. Site-urile agentiilor imobiliare pot filtra, afisand numai anunturile propriilor agenti de vanzari.

  “Instrumentul este util mai ales pentru site-urile care nu au o baza de date proprie cu anunturi imobiliare si care pot folosi baza de date TopEstate.ro pentru afisarea anunturilor lor. Trebuie doar sa introduca ofertele pe portalul TopEstate.ro iar apoi acestea vor fi afisate pe site-urile lor.
  De asemenea poate fi folosit de orice companie sau persoana care are un site pe internet si doreste sa aduca valoare clientilor lui, furnizandu-le acces la informatii imobiliare care i-ar putea interesa.” spune Mihai Stan.

  Dezvoltatorii, agentiile imobiliare sau comunitatile profesionale imobiliare pot afisa anunturile tuturor membrilor comunitatii sau filtra doar anunturile proprii.

  Agentiile imobiliare care opteaza pentru promovarea ofertelor cu ajutorul Widgetului Imobiliar beneficiaza de vizibilitate sporita si implicit de trafic si volum mai mare de leaduri. Calitatea leadurilor este superioara, datorita promovarii targetate, pe baza cautarilor clientilor. Cu leadurile potrivite, forta de vanzari a companiei va incheia mai multe tranzactii.

  Particularii care au una sau cateva oferte de vanzare, pot afisa aceste oferte in site-ul propriu integrand widgetul imobiliar de la TopEstate.

  Widgetul imobiliar poate fi configurat si preluat dand click aici.


  Informatii despre companie
  TopEstate, Portalul Imobiliar Profesionist, a fost lansat la inceputul lunii mai 2009, devenind din prima clipa cel mai serios concurent al segmentului de portaluri imobiliare. Serviciile sunt caracterizate printr-o adresabilitate foarte mare, atat agentiilor imobiliare care doresc performanta, particularilor interesati de o achizitie imobiliara, vanzatorilor care beneficiaza de pachete de servicii profesionale gratuite si contra cost unice in Romania, cat si in general persoanelor ce vor sa fie la curent cu situatia oportunitatilor in afacerile imobiliare.

  Informatii suplimentare: Raluca Dobre – Specialist PR, 0723.127.167- raluca@topestate.ro


  Informatii de contact
  Nume companie: TopEstate
  Nume: Mihai Stan
  Email: click aici
  Telefon: click aici
  Link extern: http://imobiliare.topestate.ro/utile/anunturi/

  Transmis de TopEstate, Mihai Stan din Bucuresti in 12.07.2011
  Listat în domeniile: Imobiliare, Afaceri, Marketing & Publicitate
  vizualizat de 11533 ori; citit de 767 ori
   
 • Comenteaza primul