Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Casa de incasari. Ce este Casa de incasari? Infomatii despre Casa de incasari. Afla mai multe despre Casa de incasari. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Casa de incasari


Casa care functioneaza in cadrul casieriilor bancilor, prin care se efectueaza operatiuni de incasari de la depunatori, persoane fizice si juridice.
Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


  • Casa mixta

    casa de incasari care functioneaza in cadrul unei unitati bancare.

  • Deficit

    Suma baneasca cu care cheltuielile (platile) depasesc veniturile (incasarile). Deficitul poate fi: - deficit bugetar, adica suma cu care cheltuielile bugetare depasesc veniturile bugetului, - deficit al balantei comerciale (sold pasiv), atunci cand valoarea importului depaseste pe cea a exportului, - deficit al balantei de plati (sold pasiv), atunci cand platile depasesc incasarile valutare in relatiile unei tari cu celelalte la un moment dat.

  • Impozite indirecte

    Venituri fiscale care sunt mobilizate la bugetul de stat; ele sunt incasate de la contribuabil in mod indirect prin intermediul unor agenti carora le revine aceasta obligatie in temeiul unei reglementari legale. In categoria impozitelor indirecte se includ: accizele, taxele vamale, taxa pe valoarea adaugata, alte incasari din impozite indirecte.