Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Depunere. Ce este Depunere? Infomatii despre Depunere. Afla mai multe despre Depunere. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Depunere


Operatiune prin care o persoana fizica sau juridica depune numerar la ghiseul unei banci pentru a fi inregistrat in cont sau pentru achitarea serviciului datoriei fata de banca.
Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


 • Garantie reala

  depunerea la dispozitia creditorului a unei sume de bani sau a unui bun, din care in cazul neonorarii in termen a obligatiilor fata de creditor, acesta din urma poate sa-si recupereze sumele datorate de catre debitor. In categoria garantiilor reale se includ: ipoteca, gajul cu deposedare, depozitul colateral, gajul fara deposedare.

 • Credit amanet

  Credit garantat cu depunerea in gaj de valori mobiliare.

  Taguri:juridic
 • Zgurificare

  Astuparea suprafetei libere a gratarului, a tevilor de fum, a tevilor de apa etc., la un cazan de abur, prin depunerea de zgura formata in timpul arderii combustibilului.

 • Etape pentru obtinerea finantarii

  Rambursabile Nerambursabile   ideea; cautarea sursei; alegere sursa potrivita; solicitare informatii despre conditiile de creditare; analiza situatiei financiare pt. a verif. incadrarea in conditiile de creditare; metodologie si documente obligatorii; culegere informatii necesare; intocmire proiect; semnare contract de creditare. monitorizare (d.p.d.v. al capacitatatii de plata)   ideea; cautarea sursei; alegere sursa [...]

 • Foaie de varsamant cu chitanta

  Document care serveste pentru depunerea de numerar in contul deschis la o banca, prin casieria acesteia.