Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Intretinere, In intretinere. Ce este Intretinere, In intretinere? Infomatii despre Intretinere, In intretinere. Afla mai multe despre Intretinere, In intretinere. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Intretinere, In intretinere


Termen prin care se desemneaza faptul unei persoane de a pune la dispozitia alteia cele necesare traiului, in temeiul legii sau al unui contract.

 

Intretinerea trebuie sa satisfaca nevoile de ordin material (procurarea si prepararea hranei, asigurarea de imbracaminte si incaltaminte, asigurarea lenjeriei - de pat si de corp -, asigurarea medicamentelor si ingrijirilor medicale, efectuarea curatenie, plata consumului de electricitate, apa, canal, combustivil etc), cat si nevoile de ordin spiritual, moral (culturale, stiintifice, artistice, de informare, de agrement etc) neacoperite, ale celui in cauza, putand fi realizata numai prin utilizarea si imbinarea tuturor mijloacelor adecvate atingerii unui asemenea scop.

 

Daca beneficiarul este un minor sau un tanar aflat in continuarea studiilor sau a pregatirii profesionale pe care le-a inceput in timpul minoratului, ea va cuprinde si mijloacele si activitatile necesare acoperirii nevoilor specifice ale acestuia privitoare la crestere, educare, invatatura, pregatire profesionala etc.

Dictionar de termeni imobiliari