Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Linoleum. Ce este Linoleum? Infomatii despre Linoleum. Afla mai multe despre Linoleum. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Linoleum


Material obtinut prin asternerea pe un suport textil sau de hartie a unei paste din pluta macinata, linexim si unele adaosuri: coloranti, stabilizatori etc. Linoleum-ul se livreaza sub forma de suluri, covoare si dale cu suport din tesatura de iuta, destinate pardoselilor si sub forma de tapete cu suport de hartie sau de panza, destinate finisarii peretilor.
Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


  • Pluta

    1. Material usor si elastic, ce se obtine din scoarta arborelui de pluta si care, macinat si supus unui proces de expandare in autoclave, sta la baza mai multor produse utilizate in lucrari de izolatii acustice si termice. De asemenea, pluta fin macinata este utilizata la fabricarea linoleum-ului. 2. Platforma plutitoare formata prin legarea intre ele cu cabluri a mai multor trunchiuri de copac, constituind un sistem economic de transport al lemnului pe apa.