Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Profil. Ce este Profil? Infomatii despre Profil. Afla mai multe despre Profil. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Profil


Profil cu o forma sectiunii transversale care imita litera U. Poate exista si in variante cu alte forme de sectiune transversala, precum C si Z.
Etichete: Profil
Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


 • Balustru

  Stalp scurt, profilat, de piatra sau de lemn, care face parte dintr-o balustrada.

 • Relatii Publice / PR / Public Relations

  În mod frecvent, apare confuzia dintre relaţii cu publicul şi relaţii publice - ele fiind activităţi total diferite, sau dintre marketing şi relaţii publice, publicitate şi relaţii publice, manipulare şi relaţii publice ş.a.m.d.   Numărul mare de definiţii sau numărul mare de elemente care sunt incluse în corpul acestora se datorează varietăţii modurilor de înţelegere a acestui domeniu. Activităţile de relaţii publice se desfăşoară [...]

 • Tigla

  Produs ceramic destinat invelitorilor, prezentandu-se sub forma unor placi ce se alatura si se acopera partial, putand fi uneori prevazute si cu dispozitive de fixare si cu profile care sa asigure imbinarea cu elementele vecine in vederea unei mai bune etansari. In raport cu forma si profilatia, in productia curenta din tara nopastra se disting: tiglele-solzi, tiglele cu jgheab trase (cu simplu falt) si tiglele cu jgheab presate (cu dublu falt).

 • Cornier, Otel profil L

  Denumire data barelor din otel profilate prin laminare avand sectiunea in forma literei L cu brate egale sau inegale. Termen echivalent: otel profil L.

 • Plinta

  1. Element profilat, realizat din diverse materiale, situat la legatura peretilor cu pardoseala pentru a proteja finisajul peretilor in timpul operatiilor de intretinere (maturare, spalare) a pardoselii. Poate fi facuta din lemn, dar si din plastic, piatra artificiala sau naturala. 2 Bloc paralelipipedic pe care se reazema o coloana sau un piedestal.