Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Reasigurare. Ce este Reasigurare? Infomatii despre Reasigurare. Afla mai multe despre Reasigurare. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Reasigurare


O noua asigurare, care are la baza un contract de reasigurare incheiat intre doua societati de asigurare, prin care prima se elibereaza, partial sau integral, de raspunderea ce si-a asumat-o initial prin contractul de asigurare, iar a doua preia corespunzator o parte din riscuri.

 

Asigurare a unei societati de asigurare la o alta societate de asigurari mai puternica, prin cedarea partiala sau totala a unor riscuri si a unei cote din primele de asigurare.

Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


  • Reasigurator

    Societate de asigurare-reasigurare cu un capital social foarte mare care poate prelua in reasigurare o serie de contracte de asigurare incheiate de societati de asigurare mai mici, care nu pot acoperi unele riscuri sau daune foarte mari.

  • Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale

    Societate de asigurare-reasigurare constituita prin asocierea societatilor de asigurare autorizate sa incheie asigurari obligatorii pentru locuinte, in conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor.   PAID isi desfasoara activitatea in baza propriului act constitutiv, a Legii nr. 260/2008, a Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si [...]