Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Zugraveala. Ce este Zugraveala? Infomatii despre Zugraveala. Afla mai multe despre Zugraveala. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Zugraveala


Ansamblul straturilor de vopsea de apa (fara lapte de var) aplicate pe peretii interiori, tencuiti, ai cladirilor, in scop decorativ, pentru pastrarea curateniei si, intr-o oarecare masura, pentru protejarea tencuielii.

Zugravire - este forma variabila verbului tranz. a zugravi (pe cand zugraveala este substantiv) si care inseamna ansamblul operatiilor executate cu bidineaua sau mecanizat (cu aparate de stropit) pentru obtinerea unei zugraveli.
Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


  • Zugravire

    Forma tranz. a verbului a zugravi, desemnand ansamblul operatiilor executate cu bidineaua sau mecanizat (cu aparate de stropit) pentru obtinerea unei zugraveli. zugraveala este substantivul ce defineste ansamblul straturilor de vopsea de apa (fara lapte de var) aplicate pe peretii interiori, tencuiti, ai cladirilor, in scop decorativ, pentru pastrarea curateniei si, intr-o oarecare masura, pentru protejarea tencuielii.