Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Stiati ca: raspunsuri si intrebari imobiliare de la cumparatori si vanzatori imobiliari. Posteaza o intrebare si raspuns ul il vei primi de la agentii imobiliari, sau raspunde la intrebari imobiliare

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Intrebari din lumea imobiliara (188)


vezi toate intrebarile anunta-ma cand se adauga intrebari noi
 • LA O TRANZACTIE IMOBILIARA ESTE OBLIGATORIE SITUATIA DE GAJ . DE UNDE SE PROCURA

  Postata de pe
  1 raspuns
  raspunde si tu
 • Locatorul nu este proprietar, ce infractiune a comis?

  Sunt expert cadastru, am un spatiu comercial inchiriat cu "contract de inchiriere", locatorul m-a rugat sa-i fac cadastru si intabularea a dreprului de proprietate a mai multor spatii printre care si spatiul inchiriat mie. Nu le-am putut intabula pentru ca nu are act de proprietate. 1 - Un posesor al unui spatiu la care nu este proprietar, poate inchiria? 2 - Conf. Codului civil nu mi-a predat spatiul cu proces verbal; 3 Mi-a facut proces de evacuare fara notificare, au o notificare la dosar, in schimb nu au dovada luarii la cunostinta a mea. Va multumesc!

  Postata de pe
  5 raspunsuri
  raspunde si tu
 • Intrebare despre contracte de vizionare

  Buna seara, am vazut profilul dumneavoastră pe TopEstate.ro si as dori sa va adresez o intrebare: de ce iti cere o agentie imobiliara copie de buletin, inainte de vizionare? Mentionez ca nu s-a facut un contract de vizionare, a zis doar ca vrea sa vada cu cine sta de vorba. multumesc!

  Postata de pe
  1 raspuns
  raspunde si tu
 • Pret teren (loc de casa) intravilan in Falciu, judetul Vaslui

  Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti care este pretul pietei (1 metru patrat) pentru teren intravilan (loc de casa) situat la drumul principal, in Falciu Judetul Vaslui. Multumesc anticipat si astept raspunsul dv.

  Postata de pe
  0 raspunsuri
  raspunde si tu
 • vand sau schimb

  As dori sa stiu daca prin intermediul dumneavoastra pot sa cumpar o casa la tara sau un teren extravilan . Cumpararea doresc sa o fac la schimb cu o masina in conditi excelente de functionare. astept un raspuns sau eventual o oferta --Multumesc.

  Postata de pe
  0 raspunsuri
  raspunde si tu
 • abandonare lucrare de constructie

  Am o lucrarepe de constructie inceputa acum cinci ani,pe care o execut in baza unei autorizatii de construire prelungita de doua ori cu un proces verbal de receptie partiala consemnat in registrul de carte funciara cu mentiunea "pana la recptia finala",fara sa existe o intabulare,stdiul fizic fiind fundatia si structura metalica de rezistenta (stalpi si ferme).Ce ma poate impiedica sa nu mai prelungesc autorizatia de construire si sa valorific elementele constructiei.Este suficienta o notificare catre primaria care mi-a eliberat autorizatia de construire? VA MULTUMESC!

  Postata de pe
  0 raspunsuri
  raspunde si tu
 • Buna ziua. Avem cont la dvs si am postat 12 anunturi, dar nu avem decat 5 puncte. De ce doar atat, daca spuneti ca oferiti puncte si la postare?

  Am citit ca la fiecare postare de anunt se mai ofera cate 1 punct, iar la ofertele cu poze, cate 2 puncte. Noi de ce avem doar 5 puncte, desi avem 12 oferte active, dintre care si cu poze? Multumesc.

  Postata de pe
  1 raspuns
  raspunde si tu
 • Buna ziua,
Incerc sa ma conectez in portal, dar imi spune ca adresa mea de mail nu exista. Am deja anunt postat. Cum pot contacta o echipa de suport?

  Acesta este anuntul meu: http://case.topestate.ro/casa-de-vanzare-cu-4-camere-1505-mp-teren-in-poiana-campina-prahova/149825/

  Postata de pe
  1 raspuns
  raspunde si tu
 • Dear ,
Our company from Serbia made a decission to sell one of commercial real estates located in town Vrsac - close to Romanian border and Timisoara

  Have you any interesting agents who want to send our offer to all theire contacts and clients ? Offer including : - Property in the area of 1,046 m2 (Expandable) - Land (conversion is done) in an area of 5,328 m2 - Complete roads within the facility - Parking space - open for approximately 40 vehicles - Parking space - covered patio of lexan for about 20 vehicles - External and internal CCTV - The room (house) for physical and technical security, which is located at the entrance of the office complex I can send to you a specification and photos via email Commision is a [...]

  Postata de pe
  0 raspunsuri
  raspunde si tu
 • Buna ziua cum pot face modificari in oferta mea? Va multumesc.

  Postata de pe
  1 raspuns
  raspunde si tu