Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

TopEstate în Presa


vezi cele mai citite articole despre TopEstate în Presa anunta-ma cand se adauga noi articole despre TopEstate în presa
 • Românii, experţi la scăpatul de comisioane imobiliare

  Românii, experţi la scăpatul de comisioane imobiliare - TopEstate în Presa

  Agenţiile imobiliare traversează o perioadă nefastă - tranzacţiile sunt puţine, iar majoritatea clienţilor preferă să lucreze pe cont propriu.

   

  „Constănţenii ocolesc ajutorul specializat. Deşi agenţiile spun că piaţa nu se mişcă, notariatele au clienţi în mod constant, care fie ocolesc agenţiile de la bun început, fie se reîntorc la particulari cu ofertele văzute împreună cu agenţii imobiliari, scăpând astfel de plata comisionului (asta fac cei mai mulţi dintre clienţi). Încălcarea contractelor semnate cu agenţia imobiliară este încurajată de lipsa unei proceduri judiciare rapide”, au declarat, pentru Telegraf, reprezentanţii portalului imobiliar www.TopEstate.ro.

   

  O altă problemă reclamată de ei este lipsa noilor recruţi în agenţii: „Cei care intră în domeniu sunt mai puţini decât cei care se retrag, din cauza randamentului mic şi profitabilităţii reduse. Există însă şi o parte bună. Spre deosebire de alte domenii (cum ar fi brokerajul de credite, unde fluxul de personal este foarte mare), în imobiliare, cei mai mulţi veterani rămân pe poziţii, chiar dacă acum vând mult mai puţin”.

   

  Articolul original poate fi citit la http://www.telegrafonline.ro/1322431200/articol/search/ 181391/romanii_experti_la_scapatul_de_comisioane_imobiliare.html

  Presa scris de Paul Nasaudeanu - Jurnalist

  Postat în 28.11.2011 12:03:30. Vezi pagina lui Paul Nasaudeanu din Constanta

  vizualizat de 5358 ori; citit de 566 ori; categoria: TopEstate în Presa
   
 • Comenteaza primul