Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

TopEstate în Presa


vezi cele mai citite articole despre TopEstate în Presa anunta-ma cand se adauga noi articole despre TopEstate în presa
 • Derapajele electorale pot scumpi apartamentele cu 15%

  Derapajele electorale pot scumpi apartamentele cu 15% - TopEstate în Presa

  În lipsa unor evenimente majore, preţurile apartamentelor vor scădea cu cel mult 3%, până la începutul verii, după care ar putea creşte moderat, până la finele lui octombrie, estimează experţii portalului imobiliar www.TopEstate.ro.

   

  Există însă şi mai multe scenarii care deviază de la planul de bază, unul dintre ele pornind de la derapajele inerente ale sezonului electoral.

   

  „Dacă Guvernul oferă facilităţi agenţilor economici şi îmbunătăţeşte fluxul de capital pe piaţa privată, euforia redresării ar putea duce la o scumpire burscă a garsonierelor şi apartamentelor cu două camere, cu 10 - 15%, întrucât cererea va fi mai mare. De asemenea, chiriile ar putea creşte cu 5 - 8%”, au declarat, pentru Telegraf, cei de la TopEstate.

   

  Există însă şi un scenariu diametral opus, care se bazează pe imposibilitatea Guvernului de a scăpa din lesa FMI. Astfel, potrivit estimărilor agenţilor imobiliari, dacă situaţia economică a micilor întreprinderi se agravează, pe fondul unor majorări de taxe şi impozite, preţurile locuinţelor vor continua să scadă, în acelaşi ritm ca în 2011, iar chiriile se vor reduce cu 10 - 15%.

   

  „Acest ultim scenariu s-ar putea extinde până în primăvara lui 2012”, conchid cei de la TopEstate. După cum se poate observa, ambele scenarii vin cu plusuri şi minusuri semnificative, aşa că atenţie ce vă doriţi.

  Articol aparut in: http://www.telegrafonline.ro/1330380000/articol/search/190620 /derapajele_electorale_pot_scumpi_apartamentele_cu_15.html

  Presa scris de Paul Nasaudeanu - Jurnalist

  Postat în 02.03.2012 09:11:41. Vezi pagina lui Paul Nasaudeanu din Constanta

  vizualizat de 26566 ori; citit de 1126 ori; categoria: TopEstate în Presa
   
 • Comenteaza primul