Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Sfaturi


vezi cele mai citite sfaturi anunta-ma cand se adauga Sfaturi imobiliare noi
 • Revista Ta Imobiliara - acum o poti avea imediat

  Revista Ta Imobiliara - acum o poti avea imediat - Sfaturi

  Un nou serviciu de exceptie a fost acum lansat de portalul imobiliar profesionist TopEstate.ro.

   

  Acest serviciu va oferi firmei tale o imagine mult mai buna, ori chiar tie ca agent imobiliar daca lucrezi independent, si va indeplini dorinta care sta in sufletul fiecarui agent imobiliar.

  Poti acum sa ai o Revista Imobiliara a ta, o publicatie proprie online sau print.

   

  Tu te-ai gandit vreodata sa ai Revista Ta Imobiliara? Probabil ca da; poate chiar ai si avut-o pentru o perioada.

  Costurile unei reviste sunt mari pentru o singura agentie imobiliara: grafica te costa, culegerea si editarea textelor la fel, a fotografiilor ca sa nu mai spunem cat dureaza si ce stress iti aduce. Apoi urmeaza printarea si distributia Revistei tale, cu alte cheltuieli.

   

  Ei bine, folosind serviciul Revista Mea lansat de TopEstate, acum poti avea Revista Ta Imobiliara editata, tehnoredactata si furnizata tie in varianta electronica si gata de tipar cu doar cateva clickuri si in doar cateva secunde.

  O poti folosi imediat in formatul electronic in care ti-o dam, sau mai exact in care ti-o faci tu (pentru ca o poti genera sau reface oricand si de oricate ori, schimband formatul, culorile sau titlul, sau alte texte sau elemente grafice). O poti folosi din prima in varianta electronica transmitand-o catre clientii firmei tale, interesati de o astfel de publicatie imobiliara de care stii bine ca duc lipsa. Iar daca vrei sa o tiparesti pentru a atinge un segment al clientilor pretentiosi, o poti face ducand direct fisierul generat de noi la tipografie.

  Folosind acest extraordinar serviciu lansat de TopEstate.ro îti poti redacta propria Revistă Imobiliară, Brosură sau Ziar Imobiliar cu doar câteva clickuri: o poti avea cu un pret ridicol de mic  si vei incepe sa iti tii informati clientii prin editii regulate.

  Poti face ca Revista Ta Imobiliara sa fie cea mai bună dintre toate publicatiile imobiliare.

   

  TopEstate te va ajuta sa o promovezi online si va crea automat o arhiva a tuturor editiilor tale, asa incat sa poata fi citita si gasita online de catre clientii tai.

   

  Iar modul de folosire a serviciului este extrem de facil: din doar cateva clickuri vei stabili formatul si template-ul revistei, ce sa fie afisat pe prima si ultima pagina, ce bannere sa apara in interior, care dintre agentii tai vor aparea cu anunturi acolo sau ce categorii de anunturi vrei sa fie publicate. Trebuie doar sa ai anunturile adaugate in contul tau de pe portalul TopEstate.ro.

   

  Ba chiar vei putea atrage alte agentii sau agenti imobiliari in revista ta, asa incat aceasta sa aiba o consistenta mai mare, intr-o formula numita de noi Parteneriat in revista. Sau poate impreuna veti scoate o publicatie locala, care are toate sansele sa fie bine primita de piata locala si de asemenea va fi mult mai ieftina, cheltuielile de tipar si distributie impartindu-se intre mai multe agentii.

   

  Important este sa pornesti Revista Ta si sa incepi sa ai o regularitate a editiilor, asa incat sa iti poti forma un renume si o clientela. Noi te sustinem!

   

  Acum vei avea Revista sau Brosura ta Imobiliara din doar cateva clickuri.

  La ce poti folosi Revista Ta Imobiliară?

   

  - Îti poti folosi propria Revistă la expozitii, târguri, prezentări către clientii tăi, distributie directă sau vânzare prin chioscuri sau în orice alt fel doresti.

  - O poti da gratuit clientilor tăi sau o poti vinde cu un anumit pret, pentru a-ti acoperi cheltuielile.

  - Ii poti da orice periodicitate doresti.

  - O poti trimite regulat prin email clientilor tăi, folosind formatul electronic pe care ti-l furnizăm.

  - Toate numerele Revistei Tale vor fi salvate, asa încât tu sau orice client al tău să le poata studia.

  - Acest lucru este util atât pentru reprezentările în exclusivitate, ca să arăti clientilor tăi eforturile depuse si formele de marketing folosite, cât si pentru publicitate în intermedierile imobiliare obisnuite.

  Dacă ai sugestii nu uita să ne contactezi.

   

  Click aici pentru a-ti crea prima ta Revista! (disponibila abonatilor TopEstate.ro)

  Solicita-ne o perioada de test, de maximum 2 luni, pana cand vom finaliza integral serviciul.

  Succes în folosirea acestei facilitati extraordinare!

  Sfat scris de Mihai Stan - Administrator portal

  Postat în 12.09.2012 14:30:55. Vezi pagina lui Mihai Stan din Constanta

  vizualizat de 13519 ori; citit de 4494 ori; categoria: Sfaturi imobiliare
   
 • Comenteaza primul