Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Pregatiri si specializari


vezi cele mai citite Pregatiri si specializari anunta-ma cand se adauga articole cu tema Pregatire si Specializare
 • Scoala de Vara Imobiliara - un succes din sfera intalnirilor Lumii Imobiliare

  Scoala de Vara Imobiliara - un succes din sfera intalnirilor Lumii Imobiliare - Pregatiri si specializari

  Joi 23 august 2012 s-a desfasurat la Constanta, in sala de conferinte a hotelului Tineretului (fostul B.T.T.) o intalnire imobiliara privata numita “Lumea Imobiliara”, organizata de portalul imobiliar national TopEstate.ro.

  Considerata ultima editie de anul acesta din “Scoala de vara imobiliara” aici s-au intalnit manageri de agentii imobiliare, brokeri owneri dar si agenti imobiliari independenti intr-o dorinta unanima de a lucra impreuna, de a-si creste profesionalismul si de a gasi solutii pentru eficientizarea  activitatii si cresterea numarului de clienti.

  Intalnirea este regulata, desfasurandu-se lunar in aceeasi locatie si este structurata pe formatul a doi vorbitori, cu doua tematici imobiliare diferite, una pe linia serviciilor imobiliare iar cealalta pe linia cresterii pregatirii si profesionalismului agentului.

   

  In aceasta intalnire s-a discutat despre:

  Cum sa te faci respectat in ochii clientului tau: vorbitor Robert Gargaianu, agent imobiliar local cu experienta de peste 15 ani in afacerile imobiliare si

  Importanta presei tiparite in afacerile imobiliare: cum poti face sa apari in presa imobiliara tiparita: vorbitor Mihai Stan, manager TopEstate.ro.

   

  De la Robert Gargaianu am aflat ca modul in care se comporta clientii nostri astazi cu noi este determinat de experientele anterioare pe care le-a avut de-a lungul timpului cu alti colegi din breasla imobiliara si ca tot ce fac clientii - si bine si rau - noi i-am invatat.

  Profesionisti, sau oameni care au incercat sa isi faca bine meseria, au fost intotdeauna de-a lungul timpului. Insa in perioada de mare crestere imobiliara acestia se pierdeau printr-o mare de oameni de toate felurile angrenati in domeniul tranzactiilor imobiliare, desi multi dintre acestia nu puteau fi asimilati agentilor imobiliari, asa cum de fapt nici nu au ramas acum sa profeseze in continuare. Faptul ca atunci se puteau face bani usor a atras o multime de nespecialisti, ce au creat o multime de probleme, iar pentru motivul ca lucrau totusi in domeniul tranzactiilor imobiliare clientii nostri i-au asimilat ca fiind agenti imobiliari. O mare parte din probleme actuale si deteriorarea imaginii de astazi a agentului imobiliar este datorata acestei infuzii temporare de nespecialisti, confundata de atunci incoace cu agentii imobiliari.” ne-a spus Robert.

   

  De asemenea am inteles ca un agent imobiliar ce isi doreste succesul pe termen lung trebuie sa nu ascunda date sau fapte ce ar putea schimba cursul tranzactiei: o istorisire dintr-o intamplare reala a vorbitorului, in care a atras atentia unui cumparator asupra unei probleme a instalatiei electrice, imposibil de depistat de client in acea faza, ne face sa ne gandim ca chiar daca acea tranzactie nu s-ar fi facut cumparatorul ar fi ramas in minte cu imaginea unui agent imobiliar cinstit si corect, aspect important pentru obtinerea recomandarilor si in lucrul de durata ca agent imobiliar.

   

  Meseria de agent imobiliar nu este usoara” ne spune Mihai Stan, managerul portalului TopEstate.ro. “Lucrand cu banii multi necesari oricarei tranzactii imobiliare, trebuie sa fii foarte atent, pregatit, proactiv in reactii, sa cunosti tiparele comportamentale ale clientilor tai, sa ai o rezistenta psihica mare si sa fii in permanenta pozitiv. Acesta este unul dintre sensurile acetor intalniri: sa ne ajute sa obtinem cate putin in plus din fiecare, la fiecare noua intalnire; desi evident ca lucrul de capatai este dorinta de pregatire si profesionalizare venita dinauntrul nostru.”

   

  Felicitari pentru ideea acestei Scoli de vara” ne spune si domnul Daniel Serbanica, agent imobiliar al companiei Activ Management, “pentru tinuta ei si pentru ideea foarte buna cu revista imobiliara adaptata pentru fiecare agentie in parte! Cred ca aceasta zi va avea ecou in ani si marcheaza o imbunatatire a imaginii agentului imobiliar constantean, incepand cu aceasta zi! Chiar daca nu vom fi mai mult de 40-50-60 vom fi suficienti pentru a impune o schimbare, in bine evident! Stiu si am mai scris-o ca progresul este dat de cei putini in orice domeniu, asa ca nu ma sperie gandul ca vom fi tot timpul putini. Putini si buni mai bine, nu-i asa?

   

  Enumeram o parte dintre participantii prezenti la aceasta editie a Lumii Imobiliare, pe care ii felicitam pentru participarea activa:

   

  Laurentiu Bosoc - manager Centru Imobiliar

  Isabela Simon - agentia Activ Management

  Dan Linca – agentia Centru Imobiliar

  Liviu Vilsan - agentia Activ Management

  Stefan Panga - agentia Centru Imobiliar

  Stefania Budeanu – agentia Tomis Top Estate

  Dana Stroe – agent imobiliar

  Mirela Pandele – manager Domus Grup Imobiliare

  Clara Soponaru – agentia Logic Access

  Victor Pandele – manager Domus Grup Imobiliare

  Tanase Jimblaru - agent imobiliar

  Paul Dogaru – manager agentia Coriax 97

  Daniel Serbanica – agentia Activ Management

  Nicu Mihalache – manager agentia Actual

  Ionel Mocanu – agentia Tomis Top Estate

  Dana Munteanu – broker owner Connect Development

  Robert Gargaianu – owner Realpro Gargaianu

  Gabriel Sorin Leu – broker owner Autentic House

  Ionut Dragan - agentia Activ Management

  Viorel Stroe - manager agentia Domus Grup Imobiliare

  Vali Valeanu – agent imobiliar

  Mihai Stan – manager portalul TopEstate.ro

  Dumitrescu Florin – specialist reprezentare cumparatori Realpro Gargaianu

  Aurelian Manolache - agentia Imoest Expert

   

   

  Specializare scris de Mihai Stan - Administrator portal

  Postat în 28.08.2012 11:09:34. Vezi pagina lui Mihai Stan din Constanta

  vizualizat de 37566 ori; citit de 1804 ori; categoria: Pregatire si specializare
   
 • Comentarii (1)
 • Mihai Stan Administrator portal Constanta
  Urmatoarea intalnire va avea loc in data de 20 septembrie in aceeasi locatie, hotelul Tineretului, la ora 11.45.
  Marti, 28 August 2012 ora 11:57:49

 • Comenteaza si tu