Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartamente noi Iasi in zona Metalurgie, judetul Iasi. Ansamblul Himson Iasi promovat de Biroul De Vanzari Himson Iasi. Proiect nou Rezidential apartamente Iasi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
  • Anunturi imobiliare
  • Apartamente noi | Constructii noi | Case si Vile noi | Proiecte imobiliare

Ansamblul Himson Iasi

Ansamblul Himson Iasi

Biroul De Vanzari Himson Iasi, agent imobiliar

Persoana de contact vezi datele de contact

Localizare

Iasi, zona Metalurgie. Bld. Chimiei, nr. 101

Descriere generală

Există un singur loc în toată lumea în care te simți liber să fii așa cum vrei, în care te simți în siguranță la orice oră din zi sau din noapte, în care te simți confortabil și la care te întorci de fiecare dată ca să te regăsești, ca să te aduni sau, pur și simplu, să te bucuri de lucrurile simple care te fac cu adevărat fericit.

Acel loc e la fel ca tine: UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT de toate locurile în care ai ajuns până acum. Are forma viselor tale și a pasiunilor care te fac să simți că trăiești, are libertatea de a deveni ceea ce-ți dorești și de a călători cu tine oriunde ai merge.

Este locul în care ți-ai dorit să fii de când erai mic, pe care l-ai proiectat și pe care ți l-ai imaginat cu și mai multe detalii în fiecare an care a trecut: lumina naturală care să-ți inunde camera în miez de zi, căldura care să-ți topească sufletul, balconul larg în care să-ți petreci serile de vară și aroma de cafea proaspăt făcută în bucătăria ta frumos amenajată și Ea, care să te trezească ușor, într-un loc ferit de agitația lumii, doar al vostru.

Acest loc – UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT – există. Este ceea ce căutăm cu toții o viață întreagă și ceea ce doar puțini găsim: sentimentul că suntem ACASĂ, alături de tot ceea ce iubim. Pentru tine și visul tău de a găsi un loc, departe de forfota orașului, în care să te bucuri de libertatea de a fi tu însuți și confortul că ai tot ce-ți trebuie pentru a fi fericit, am construit HIMSON® – locul în care te simți Acasă zi de zi.

 

Descriere completă

CONCEPT ARHITECTURAL UNICAT

HIMSON® este un ansamblu rezidențial unic, modern și minimalist cu dotări și finisaje de excepție, pentru ca tu să te bucuri de un confort absolut. Am optat pentru o fațadă ventilată din bond și balcoane cu sticlă securizată, integrate într-o armonie perfectă. Tâmplaria exterioară în culoare gri antracit este din profil PVC – clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV, pentru protecția întregii familii.

Un stil arhitectural modernist, în care am integrat tehnologia cu noblețea materialelor de calitate. Construit pe o singură fundație în formă de H, cu un regim de înălțime 2S + P + 8E, HIMSON®, are amprentă la sol de 2.200mp și cu o suprafață totală construită de peste 32.500mp.

 

DOTĂRI PREMIUM ȘI APLICAȚII SMART

Aspectul modern este potențat de calitatea materialelor si de modul de utilizare a acestora, totul pentru a asigura unicitatea designului interior și de a da personalitate spațiului. Arhitecți și designeri de top au creat un cumul de soluții premium care să te reprezinte pe deplin. Pentru apartamentul tău poți opta pentru dotări SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau furt.

 

GADGETURI PREMIUM

Pentru un design modern și exclusivist, la HIMSON® am acordat atenție deosebită în alegerea aparatajului electric. Instalația electrică va fi realizată exclusiv din cupru, iar prizele și întrerupătoarele vor fi din sticlă specială. Prizele vor avea port USB, iar întrerupătoarele vor fi dotate cu comandă touch-screen și iluminate pentru un aspect premium.

 

CONCIERGE 24/7

Suntem primul ansamblu rezidențial din Iași unde am adoptat ideea de concierge. La HIMSON® oferim servicii personalizate în funcție de nevoile și dorințele proprietarilor, oferind servicii și suport la orice oră din zi și din noapte. Fie că ai nevoie de o intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete și corespondență prin curier. Totul pentru confortul și liniștea ta!


APARTAMENTE PE MĂRIMEA NEVOILOR TALE

Apartamentele HIMSON® sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale: de la spațiul de relaxare din living și cel de odihnă, până la locul de servit masa, zona de socializare și spațiul lucrativ, totul este gândit pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie și a crea echilibru și proporții optime, adaptate realității de zi cu zi, dar mai ales stilului tău de viață.

În complex sunt 227 apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, având suprafeţe între 32mp si 92mp!

 

STRUCTURĂ DIN CADRE BETON ȘI BCA DE LA PRODUCĂTORI DE TOP

Am ales soluția cadrelor de beton armat și BCA de la producători de top, atât datorită durabilității și a rezistenței în timp a acestora, cât și pentru eficientizarea cheltuielilor de întreținere. Structurile pe cadre prezintă avantajul flexibilităţii spaţiului interior, dispunerea pereților de compartimentare putând fi modificată în funcţie de cerinţele de funcţionalitate. La partea de termoizolație am optat pentru vată bazaltică care este mai densă și rezistă mai bine la șocuri mecanice, intemperii și incendiu, dar și datorită coeficientului de conductivitate termică, ce se va resimți în confort și în reducerea facturilor de utilitati. Am ales o grosime generoasă pentru a crește calitatea termoizolației.

 

SECURITATE LA INCENDIU

Pentru a minimiza suficient riscul producerii unui eventual incendiu și pentru un plus de siguranță pentru proprietari, la HIMSON® am decis ca pe fiecare etaj să fie montați hidranți. De asemenea, separarea etajelor va fi realizată prin montarea unor uși speciale rezistente la foc, pentru o bună protecţie și izolare a incintelor.

 

 

Alte informatii

La interior apartamentele vor avea urmatoarele dotari:

- centrală termică individuală în condensație şi calorifere

- uși de interior din lemn, gresie, faianţă, parchet, robineţi şi obiecte sanitare premium, din import

- aer condiționat montat standard în fiecare apartament

- placări interioare din piatră natural

- videointefon

 

Locatarii complexului vor beneficia şi de :

- spatii comerciale la parterul blocului ce vor veni în ajutorul acestora cu : spaţii de joacă/recreere, supermarket, farmacie, afterschool, curaţătorie textilă, sală de sport etc.

- spaţii verzi cu facilități de petrecere a timpului liber, mobilier urban modular de exterior, echipamente destinate spațiilor de joacă pentru copii, locuri de recreere și promenadă

 - 4 lifturi Schindler modern, cu o capacitate maximă de 10 persoane/fiecare, cu un design atrăgător și cu sistem de reducere a consumului de energie și zgomotolui

-  o parcare subterană pe două niveluri, precum și una supraterană. Accesul în zona parcajului va fi automatizat și securizat și monitorizat video. Parcarea subterană va fi ventilată și dotată cu sprinklere

-  staţie de încărcarea pentru orice tip de automobil electric și o parcare pentru biciclete

- sistem de supraveghere video perimetrală și de interior, cu camere  performante, dotate cu night vision. Accesul în interior va fi monitorizat în permanență și va fi facilitat prin card de acces sau prin aplicație SMART.

 

Preturi

Preţurile practicate de HIMSON includ TVA-ul de 5% şi sunt calculate în funcţie de avansul achitat la antecontract, respectiv:

- pentru avans achitat în proporţie de 75%, preţul va fi de 950euro/mp

- pentru avans achitat în proporţie de 50%, preţul va fi de 1000euro/mp

- pentru avans achitat în proporţie de 25%, preţul va fi de 1050euro/mp

Link direct catre proiect: click aici