Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartamente noi Bucuresti in zona Dristor, Bucuresti. Green Residence Dristor promovat de Marian Petre. Proiect nou Rezidential apartamente Bucuresti, reper Dristor-Metrou

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
  • Anunturi imobiliare
  • Apartamente noi | Constructii noi | Case si Vile noi | Proiecte imobiliare

Green Residence Dristor

Green Residence Dristor

Marian Petre, manager de agentie

Persoana de contact vezi datele de contact

Rezidential Imob

Localizare

Bucuresti, zona Dristor. , Dristor-Metrou

Descriere generală

Dupa finalizarea cu succes a primelor 7 proiecte rezidentiale, amplasate in zona Mihai Bravu, dezvoltatorul va propune un ansamblu rezidential cu un regim redus de inaltime, D+P+Mz+5 etaje, in care vom regasi apartamente de 2 si 3 camere spatioase, bine compartimentate ce beneficiaza de balcoane mari complet inchise.

Descriere completă

Pentru cei care isi doresc o proprietate moderna, ferita de zgomote si aglomeratii urbane, dar aproape de centrul orasului, Rezidential IMOB va propune complexul Green Residence Dristor.

Dupa finalizarea cu succes a primelor 7 proiecte rezidentiale, amplasate in zona Mihai Bravu, dezvoltatorul va propune un ansamblu rezidential cu un regim redus de inaltime, D+P+Mz+5 etaje, in care vom regasi apartamente de 2 si 3 camere spatioase, bine compartimentate ce beneficiaza de balcoane mari complet inchise.

Green Residence se afla pe o strada foarte linistita si discreta, situata in imediata vecinatate a strazii Mihai Bravu si Camil Ressu, la doar 5 minute de Kaufland Mihai Bravu si statia de metrou Dristor. Imobilul D+P+MZ+5 etaje va fi finalizat in 2017 beneficiaza de locuri de parcare la demisol si in curtea imobilului.

Green Residence va propune apartamente noi de 2 si 3 camere ce au suprafete utile cuprinse intre 51,87 mp si 82,19 mp. Toate apartamentele sunt complet finisate si dispun de centrala termica proprie. Apartamentele sunt certificate energetic clasa A, ceea ce asigura un confort termic deosebit la costuri reduse. Dezvoltatorul permite viitorului proprietar sa intervina asupra felului in care este finisat apartamentul, oferind acestuia posibilitatea de a-si alege finisajele (gresia, faianta, parchetul, usile de interior).

Toate apartamentele de 3 camere au inclus in pret si un loc de parcare la demisol GRATUIT.

Locatia privilegiata si caracteristicile deosebite ofera unicitate acestui complex rezidential extraordinar si il recomandata unei familii cu copii care vor sa evadeze din tumultul urban intr-o zona rezidentiala linistita.

Alte informatii

Preturile includ TVA 5% in conditiile prevazute de lege

Preturi

Apartamente disponibile:

- Apartament 2 camere 51,87 mp utili: pret de la 67.500 Euro TVA inclus;

- Apartament 2 camere 55,98 mp utili: pret de la 73.000 Euro TVA inclus;

- Apartament 2 camere 58,85 mp utili: pret de la 76.500 Euro TVA inclus;

- Apartament 2 camere 57,66 mp utili: pret de la 75.000 Euro TVA inclus;

- Apartament 3 camere 79,81 mp utili: pret de la 114.000 Euro TVA inclus, loc parcaresubteran GRATIS;

- Apartament 3 camere 82,19 mp utili: pret de la 117.000 Euro TVA inclus, loc parcaresubteran GRATIS.

Modalităţi de plată

Predarea apartamentelor se va face in 2017. Avans minim 5% la semnarea precontractului, diferenta la finalizarea imobilului. Optional se poate achizitiona, contra cost, si loc de parcare subteran sau suprateran.

Link direct catre proiect: click aici

Imagini proiect