Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartamente noi Bucuresti in zona Zetarilor, Bucuresti. Lake House Residence promovat de Steve Tasu. Proiect nou Rezidential apartamente Bucuresti, reper Semanatoarea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
  • Anunturi imobiliare
  • Apartamente noi | Constructii noi | Case si Vile noi | Proiecte imobiliare

Lake House Residence

Lake House Residence

Steve Tasu, manager general

Persoana de contact vezi datele de contact

Lake House Residence

Localizare

Bucuresti, zona Zetarilor. Str. Dambovitei 40, Semanatoarea

Descriere generală

Natura este mai aproape decat crezi!


Trebuie doar sa te hotarasti daca vrei sa vezi lacul cand te trezesti, sau mai tarziu in zi. Sau, bineinteles, poti sa-l vezi tot timpul. Decizia este a ta!

 

Lake House are in acest moment mai multe tipuri de apartamente cu 2 camere si garsoniere puse in vanzare. Baile sunt complet utilate cu cazi sau cabine de dus cu radio, hidromasaj si cromoterapie. Acoperirea este tip terasa. Treptele scărilor sunt placate cu o piatra naturala – granit.

 

Descriere completă

Imobil nou cu acces direct catre Lacul Morii, localizat in sectorul 6, la 300m de McDonalds/BDT/Ford/Petrom, dotat cu parcare subterana si extraterana, spatiu commercial la parter. Acces facil la mijloacele de transport in comun. Baia este complet utilata cu cazi sau cabine de dus cu radio, hidromasaj si cromoterapie.

 

Peretii exteriori sunt realizati cu zidărie din blocuri de cărămidă porotherm şi un sistem de termoizolatie din polistiren expandat de 100 mm cu un EPS de 100.

Acoperirea este tip terasa.

Treptele scărilor sunt placate cu o piatra naturala – granit.

Pardoselile sunt din plăci de parchet laminat de 12 mm în zona livingroomului, a dormitoarelor şi a holului de la etaj. În zona bucătăriei, circulaţiilor, cămării, şi a băilor pardoselile sunt acoperite cu placi ceramice portelanate in masa.

Alte informatii

Fiecare proprietar primeşte un manual tehnic al apartamentului care include schiţele cu traseele instalaţiilor şi diferite detalii tehnice personalizate ale fiecărei locuinţe.

Link direct catre proiect: click aici