Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

TopEstate este un portal de Informatii, Oferte si Companii imobiliare din toata Romania. Aici poti gasi anunturi imobiliare postate de agenti imobiliari, agentii, dezvoltatori imobiliari sau particulari.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Despre noi

Despre noi

Cum ne descriem noi, TopEstate     Top Estate este un portal de Informatii, Oferte si Companii imobiliare din toata Romania.

 

     De Statistici imobiliare, Sondaje, Analize, Comparatii, Studii imobiliare si Noutati.

     Poti gasi aici date despre Mediile de preturi din piata imobiliara, variatii Grafice ale cresterilor sau scaderilor valorilor imobilelor, precum si date istorice despre preturi.

 

     Iti da date online despre Piata si Viata imobiliara, care te ajuta sa poti scoate Profit din miscarile imobiliare pe care le faci sau le vei face in curand.

 

            Aici, in Lumea Imobiliara TopEstate, poti gasi agenti si agentii imobiliare, notari, evaluatori energetici si imobiliari, avocati, dezvoltatori, functionari bancari, instalatori, electricieni, juristi, manageri de agentii, dezvoltatori imobiliari sau mici meseriasi care iti pot aranja casa. Daca esti unul dintre acestia, te poti inscrie si tu.

 

Am vrea sa spunem multe lucruri despre noi... Dar nimic nu ar fi comparabil cu lucrurile bune pe care le putem spune despre voi.

 

Pentru ca in realitate acest portal a fost conceput pentru voi: Partenerii si Colaboratorii nostri, carora va multumim pentru fiecare plus de valoare pe care l-ati adus de fiecare data cand v-ati logat, ati activat o optiune, ati participat la un sondaj, ati comentat, ati intrebat, ati cautat ceva sau ne-ati transmis o sugestie.

 

Pentru ca voi dati sens acestui site. Pentru ca voi ne dati forta de a lucra mai mult, mai bine, de a merge mai departe, spre inainte.

Pentru ca multumirea voastra din coltul buzelor ne aduce noua bucurie in ochi.

 

 

Daca vreti sa descarcati un fisier .pps  despre noi, dati click aici.

 

 

 

Cate ceva despre categoriile de persoane care lucreaza pe site-ul nostru:

 

     Agentiile imobiliare si Dezvoltatorii cu cont Premium 

 

Sunt partenerii apropiati ai portalului imobiliar TopEstate.ro, care au acceptat sa lucreze profesionist in relatia cu noi si dumneavoastra. Sunt foarte bine informati, TopEstate raportindu-le date pe care nimeni altcineva nu li le poate da.  Platesc abonament si gasesc valoarea acestuia in serviciile primite de la noi.

In ei puteti avea cea mai mare incredere pentru ca, platind pentru servicii, arata ca sunt seriosi si nu isi permit sa greseasca.

 

     Particularii cu cont Premium

 

Sunt persoanele fizice care iau in serios jocul cererilor si ofertelor in imobiliare. Sunt cei hotarati sa faca bani buni pe acest segment de piata, si vor sa fie la curent cu tot ce apare, cu toate scaderile sau cresterile de pret depistate automat de noi si transmise sub forma de rapoarte catre ei.

Stiu ca daca esti informat poti fructifica informatiile primite si transforma in bani. Stiu ca imobiliarele reprezinta sursa de bogatie in orice perioada economica.

 

     Colaboratorii si Partenerii nostri de Publicitate 

 

Aici ii puteti gasi pe cei care scriu articole imobiliare pentru noi, care filmeaza, care fac reportaje sau monteaza pentru noi, care se daruiesc cu totul, cu timpul lor, cunostintele lor, experienta lor, pentru a face acest portal sa arate mai bine.

Poti si tu sa adaugi un articol, sau un simplu sfat, sau macar sa raspunzi la o intrebare pe care altcineva a postat-o pe site.

 

     Agentiile partenere, particularii si dezvoltatorii cu cont Standard 

 

Sunt cei care beneficiaza in mod gratuit de o mare parte din toate facilitatile portalului TopEstate.ro. Poate fi o buna varianta pentru a incepe si a va acomoda cu optiunile surprinzatoare pe care le veti gasi aici. Veti gasi rapoarte utile, softuri in plus fata de un cont gratuit, precum si posibilitati crescute de promovare pe site.

     Asa ca daca nu aveti un cont inca, comandati unul aici.

 

     Utilizatorii care folosesc in mod gratuit serviciile noastre 

 

Sunt cei care beneficiaza de conturi gratuite si care isi aduc contributia intr-o anume masura la toate actiunile de pe acest site. Nu ai un cont inca. Poti porni cu acest Cont Gratuit doar completand Formularul de Inregistrare, urmand sa evaluezi serviciile noastre si sa treci ulterior pe un cont cu mai multe facilitati.

Te incurajam sa folosesti portalul si te rugam sa ne ajuti sa ne imbunatatim serviciile, prin feed-back constructiv.

 

cu prietenie,

echipa Top Estate

portalul profesionist imobiliar din Romania