Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Indicatorul Imobiliar Online - vezi aici cum functioneaza si ce indica. Descopera, dintr-o privire, avantajele sau dezavantajele pretului unei oferte si unde se situeaza aceasta in comparatie cu alte oferte echivalente.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

detalii despre Indicatorul Imobiliar Online marca TopEstate.ro

Indicatorul Imobiliar Online

graficele de segmentare a pietei

Indicatorul Imobiliar Online a fost creat de portalul profesionist imobiliar TopEstate.ro pentru a va ajuta pe dumneavoastră sa descoperiti, dintr-o privire, avantajele sau dezavantajele pretului unei oferte si unde se situeaza aceasta in comparatie cu alte oferte echivalente.

 

Indicatorul Imobiliar Online vă arată, din punct de vedere comparativ, diferentele de pret mediu ale apartamentelor si garsonierelor generate de selectia dumneavoastră (afisată in coloana din stanga) fată de pretul mediu pe esalonul de comparatie (intreaga tară / tot judetul / localitatea sau toate ofertele din zona dorită, afisate in coloana din dreapta).

 

  Este contextual activ, atent la continutul pe care il căutati si vă arată mediile de pret adecvate căutării dumneavoastră.

  Este calculat chiar in acel moment! Astfel este proaspăt si vă ajută să puteti face o comparatie reală a mediei selectiei dumneavoastră. Media este bazată pe inregistrările aflate la vanzare in acest moment pe portal. Puteti vedea in orice moment pe cate oferte a fost aplicat sau veti primi mesajul “Nu sunt date sau datele sunt prea vechi” dacă nu există comparabile sau comparabilele nu sunt recente.

 

  In permanentă veti putea citi in legenda indicatorului grupul la care se face raportarea selectiei dumneavoastră: toată tara, intreg judetul, localitatea sau zona.

 

 

Indicatorul Imobiliar Online, marca TopEstate.roTrebuie să stiti că:

 1. - Desi media selectiei dumneavoastră este recalculată de fiecare dată, pe loc, media comparativă (din dreapta) se bazează pe informatiile salvate din ziua anterioară. Diferentele sunt mici, nenotabile. Preferăm acest mod de calcul pentru a nu genera intarzieri in afisările informatiilor in site. Prea multe calcule pe loc pot genera un răspuns mai greoi, iar acest lucru poate duce chiar la cateva secunde de intarziere in afisarea unei pagini. Am decis să il evităm astfel.

   

 2. - Indicatorul Imobiliar Online marca TopEstate, nu este un indicator absolut al preturilor sau al mediilor preturilor. Un astfel de indicator este imposibil de realizat, pentru că nu există nimeni care să poată centraliza absolut toate ofertele aflate la vanzare la un moment dat, din orice zona din Romania. Ceea ce facem noi este să oferim prin acest Indicator o comparatie REALĂ (deoarece ofertele pe care se aplică sunt reale) si LA ZI (deoarece nu folosim oferte vechi in calcule – acest lucru il puteti constata si singuri).

   

 3. - Dinamica ofertelor:noi stim că ofertele se invechesc sau pot avea preturi eronate. De aceea eliminăm erorile de introducere prin programe de analiză si prin supraveghere umană, zilnic. Facem totul ca, din punct de vedere statistic, Indicatorul Imobiliar Online să vă ghideze corect in deciziile dumneavoastră. Şi nu luăm in considerare in calculul Indicatorului nicio ofertă mai veche de 6 luni, desi ele mai răman incă o anumită perioadă listate pe portal si pot fi văzute.

   

 4. - La Apartamente si Garsoniere s-a luat in calcul pretul / confort (care variaza usor ca suprafata utila, conform tabelului mentionat in formularele de introducere). Am făcut acest lucru deoarece o mare parte din particulari nu stiu exact suprafata utilă sau multi o confundă sau o inlocuiesc cu suprafata construită.

   

 5. - Terenurile sunt comparate luand in considerare pretul per metru patrat.

   

 6. - Informatiile din acest site sunt destinate uzului personal. Ele au caracter informational orientativ si se bazează pe continut furnizat de terti, pentru care TopEstate.ro nu isi asumă nicio responsabilitate. Nu vă recomandăm să le folositi in luarea unor decizii investitionale fără a le prezenta in prealabil unui consilier financiar, care le poate interpreta si folosi corect.

   

 7. - Daca doriti să folositi datele furnizate in scop public, vă rugăm să ne cereti in prealabil acordul scris.

   

 8. - Relatia cu TopEstate.ro este guvernată de acordul Termeni si Conditii de utilizare a site-ului.

   

- Daca ati constatat o eroare, o problema sau daca aveti o sugestie legata de usabilitate sau continut va rugam sa ne remarcati acest lucru trimitandu-ne un email.

 

Vă multumim pentru implicare si ajutor!

 

Indicatorul Imobiliar Online este in momentul de fată un indicator unic in domeniul imobiliar din Romania, si este proprietatea intelectuală a portalului imobiliar TopEstate.ro.