Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Local Ads reprezinta o metoda de a capta un procent mai mare din piata clientilor interesati de a cumpara sau a lua cu chirie o proprietate, prin spatii publicitare afisate in listarile TopEstate.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Mareste-ti cota de piata si minimizeaza-ti competitia prin TopEstate Ads

Mareste-ti cota de piata prin TopEstate Ads

serviciul Local Ads, de la TopEstate  

 

Puteti plati acum si prin sms sau card: click aici.

 

 

Ce este Local Ads?

Local Ads reprezinta o metoda de a capta un procent mai mare din piata clientilor interesati de a cumpara sau a lua cu chirie o proprietate, prin spatii publicitare afisate in listarile TopEstate de rezultate generate de cautarile acestora. Hyper-linkurile din caseta trimit clientul acolo unde doriti dumneavoastra: catre pagina agentului, catre pagina agentiei sau direct catre oferta promovata.

 

Beneficii:

Tinteste direct in clienti locali:caseta de Oferte Comparabile

Aceste reclame sunt directionate pe orasele si categoriile de imobile selectate in cautarea clientului. Astfel daca acesta cauta 'casa de cumparat in Sibiu', in caseta laterala Local Ads vor aparea doar ofertele comparabile ale dumneavoastra de case si vile de vanzare din Sibiu. Tinta: 100% atinsa.

Dati valoare mai multa banilor dumneavoastra: 

Publicitatea mai mare a ofertelor pe care le publicati in comparatie cu concurenta va da vizibilitate mai mare, trafic mai mare si lead-uri mai multe. Cu lead-urile potrivite, forta de vanzari a companiei dumneavoastra va incheia mai multe tranzactii lunare.

Capatati spatiu publicitar exclusiv:

Spatiul este limitat. Nu putem pozitiona in aceste casete mai mult de 5 companii diferite din acelasi judet, pentru fiecare din categoriile ofertelor aflate la vanzare, tocmai pentru a da o putere mai mare acestei forme de promovare.

 

Facil si extensibil:

Puteti seta dintr-un singur click ca toate ofertele din portofoliul firmei dumneavoastra, ale tuturor agentilor, sa ruleze in caseta Local Ads. Sau puteti seta doar anumite proprietati sa apara acolo, pentru o expunere mai mare a acestora. Singura conditie pentru afisare este ca proprietatile sa aiba poza.

Hyperlink catre site-ul dumneavoastra:

Puteti face link catre oferta prezentata sau catre site-ul dumneavoastra, unde clientul poate vedea multe alte oferte similare. Sau acest hyperlink poate tinti catre pagina dumneavoastra pe TopEstate, creata automat de noi, unde va vedea toate ofertele aflate in portofoliul dumneavoastra in acest moment.
explicatii despre Local Ads, serviciul de promovare specifica TopEstate.ro
Necesar:

Plata abonamentului lunar, plus 4 euro lunar pentru aceasta optiune suplimentara. Incarcati in contul dumneavoastra o poza potrivita a agentului imobiliar si sigla firmei imobiliare. Acestea vor aparea in caseta Local Ads, alaturi de ofertele promovate. Contactati-ne si o vom activa imediat.

Disponibilitate:

TopEstate Local Ads este disponibil in acest moment doar agentilor si agentiilor imobiliare.
 

Raportare a randamentului:

Pe Raportul de Performanta saptamanal / lunar veti vedea evidentiate separat numarul de afisari Local Ads.

 

Comanda acum Local Ads pentru firma si ofertele tale

Comanda acum Local Ads pentru una sau mai multe categorii de oferte. Transmite-ne un email, care este auto-ghidat, dand click aici si completeaza campurile necesare.

 

Succes!

Puteti plati acum si prin sms sau card: click aici.