Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Reguli de urmat in Lumea Imobiliara pentru o comunitate imobiliara curată. Lucruri pe care este recomandat sau nerecomandat sa le facem pe portalul imobiliar TopEstate.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Reguli de urmat pentru o comunitate imobiliara curată

Regulile comunitătii Lumea Imobiliară

Reguli de urmat pentru o comunitate imobiliara curată

 

Lumea Imobiliară este o comunitate online, avand profil in principal imobiliar, in care persoanele care activează acolo (membrii) pot posta sau răspunde la intrebări, pot publica sau comenta blog-uri, pot comenta sau transmite articole, precum si comentarii cu privire la o gamă largă de subiecte despre bunurile imobile si in principal despre procesul de cumpărare si de vanzare.

 

Oamenii care utilizează această sectiune isi pot crea, de asemenea, profiluri si pot impărtăsi opinii, fapte, comentarii si experiente personale cu scopul de a-i ajuta pe altii.

In legătură cu continutul afisat sau furnizat de către terti, TopEstate nu are o procedură de aprobare, control, sau adoptare a acestuia, dar oferă ca serviciu accesarea informatiilor care au fost puse la dispozitie de către altii către utilizatorii nostri. Orice opinii, comentarii, sfaturi, declaratii, servicii, oferte, sau alte informatii, texte sau poze, exprimate sau puse la dispozitie de terte părti, inclusiv furnizorii de informatii si utilizatori, sunt cele ale autorului respectiv si nu ale TopEstate.

De asemenea, TopEstate nu este responsabil sau raspunzator pentru continutul, acuratetea sau fiabilitatea articolelor, opiniilor, sfaturilor, comentariilor, declaratiilor sau altor informatii sau materiale postate pe site-ul său de către sau provenind de la o tertă parte.

Aceste reguli directoare sunt menite să ajute in a face comunitatea un loc sigur si util pentru informatii imobiliare locale corecte.

Utilizarea portalului TopEstate de catre dumneavoastra este obligatorie a se supune acestor Reguli ale comunitătii, precum si Termenilor si conditiilor de furnizare a serviciilor.

   1. Adu informatii relevante si corecte

Căutati să avetiun impact pozitiv prin schimbul de cunostinte si opiniile ale dumneavoastră cu altii si faceti eforturi pentru a posta continut extrem de util si informativ.

Răspunsurile cu un simplu "Da" sau "Nu" sau de genul "Contactati un agent" sau "Contactati-mă pentru mai multe informatii" la intrebările postate de altii sunt in general nefolositoare. Noi descurajăm astfel de răspunsuri si vă incurajăm să răspundeti la intrebări pe site in mod direct si cu cat mai multe detalii posibil.

Fiti atenti la judetul de unde persoana a adresat intrebarea. Experienta dvs. pe o anumită piată locală a unui judet poate fi irelevantă sau diferită de standardele acceptate pe o piată din alt judet.

Asigurati-vă că v-ati finalizat, de asemenea, actualizarea si construirea profilului dvs. TopEstate, pentru a putea afisa informatiile dvs. personale, cum ar fi poza, numerele de telefon de acces, adresa, functia, specializarea precum si alte informatii relevante pentru a  adăuga mai multă credibilitate subiectelor pe care le postati aici.

Profesionistii imobiliari sunt incurajati să listeze pregătirea lor, experienta anterioară, mărturii din partea clientilor, si să se gandească la profilul lor TopEstate ca la un CV on-line.

Nu postati oferte si anunturi false, inexistente, expirate sau care induc in eroare, si nu vă reprezentati eronat identitatea, functia dvs. curentă sau anterioară si calificările pe care le-ati dobandit.


   2. Fii respectuos si tratează-i pe altii cu consideratie in orice moment

Comunitatea TopEstate este compusă din mai multi membri, care pot avea experiente si perspective foarte diferite. Dezacordurile si dezbaterile sunt acceptate si chiar incurajate, atat timp cat discursul este civilizat si nu include atacuri sau apelative personale. Insultele nu sunt permise in nicio circumstantă.

De asemenea nu sunt permise discutiile si comentariile cu caracter rasist, sexual, religios sau tentative de a prejudicia reputatia celor din interiorul sau din afara Comunitătii. Respectăm dreptul fiecăruia de a avea libertate de exprimare, dar nu tolerăm hărtuirea.

Nu este permis a posta continut jignitor sau defăimător si nici continut care este destinat să exploateze sau să facă rău minorilor; care este violent, rasist, incendiar sau in alt mod; care contine limbaj profan, obscen, vulgar sau sexual explicit; care se referă la auto-vatamare corporala, sinucidere, sau orice alte practici care sunt  in mod clar nesănătoase sau dăunătoare; care include link-uri de fotografii, desene, clipuri video sau alte materiale care sunt obscene sau care contin nuditate, violentă sau orice alte imagini care nu sunt potrivite pentru o comunitate imobiliară.

Nu postati informatiile altor persoane decat dacă aveti acordul lor de a face acest lucru. Aceast lucru include adresa si informatiile de contact.
Dacă nu sunteti sigur dacă continutul este adecvat sau in concordantă cu aceste politici, vă rugăm să nu-l postati in Lumea Imobiliară TopEstate.


   3. Incurajati continut de calitate de la altii

Cand considerati că o altă persoană aduce continut informativ de inaltă calitate, votati-o in pagina personală, unde veti găsi caseta personală de vot a acestuia.

Cand vedeti continut inadecvat sau SPAM, vă rugăm să ne transmiteti un email sau (in cazul ofertelor postate pe site) să raportati neregula dand click pe optiunea “Neregulă”.


   4. Utilizati formatul corect

Sectiunea “ Intrebări si răspunsuri” este rezervată strict pentru intrebări si răspunsuri, iar răspunsurile trebuie să fie postate in subsolul intrebării, folosind formularul de răspuns de acolo.

Acei membri ai comunitătii care doresc să impărtăsească cunostintele lor cu altii pot face aceasta răspunzand la intrebări, postand comentarii pe blogul personal, transmitindu-ne un articol sau un sfat imobiliar, juridic, financiar-bancar sau de pregătire personală.

De asemenea poate face acest lucru adăugand o descriere corespunzătoare a zonei  inconjurătoare sau cartierului in care a fost introdusă o ofertă de vinzare sau inchiriere folosind tab-ul ‘Vecinătăti ‘din detaliile acesteia. TopEstate va accepta doar descrierile satisfăcătoare si corecte.


   5. Nu încălca drepturile de autor ale altuia

Nu aveti dreptul să postati continut care incalcă sau violeaza un drept de autor, marca inregistrata, brevet de inventie, secret comercial, de publicitate, de confidentialitate, proprietate intelectuala sau alte drepturi, decat dacă sunteti proprietarul acestor drepturi sau aveti permisiunea legală de la proprietarul lor de drept pentru a posta materialul.

Dacă ati făcut mentiune despre un articol existent, furnizati si un hyperlink către acel articol.


   6. Fără SPAM

Oricare dintre formele de "SPAM", inclusiv reclame, solicitari si postări repetate, texte publicitare in continutul ofertelor listate, vor fi eliminate si TopEstate poate dezactiva conturile celor care sunt angajati in astfel de activităti, in orice moment.

TopEstate isi rezervă dreptul de a posta continut informativ cu privire la produsele TopEstate.ro, functii, listări, caracteristici si evenimente.

      
  7. Nu trisa

Fiecare utilizator poate avea un singur profil si un unic cont. Membrii care incearcă să păcălească folosind diferite profiluri pentru a solicita si a răspunde la intrebări, pentru a adăuga mai multe oferte imobiliare decat le permite pachetul gratuit sau care vor să inducă in eroare  Comunitatea din Lumea Imobiliară vor fi depistate iar conturile lor vor fi dezactivate.

TopEstate isi rezervă dreptul de a sterge sau edita orice continut pentru orice motiv, in orice moment, fără notificare. De asemenea, TopEstate poate, pentru orice motiv si in orice moment, dezactiva contul oricărui utilizator si să restrictioneze accesul utilizatorului la site.


Punerea in aplicare a acestor linii directoare comunitare si a celorlalte norme stabilite in Termeni si conditii de utilizare este exclusiv la latitudinea TopEstate si nerespectarea acestor norme in unele cazuri nu constituie o derogare de la dreptul său de a pune in aplicare astfel de norme in alte situatii.


Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentele reguli in orice moment, fără notificare. Ultima revizie: 29 august 2010.