Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Serviciul Short Message Transaction, tranzactii prin SMS, pe scurt SMT. Primesti notificari direct pe telefonul celular despre clientii interesati de ofertele tale. Scurtezi astfel timpul de reactie si preiei clientii inaintea altui agent concurent.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Serviciul Short Message Transaction SMT, lansat de TopEstate.ro!

Serviciul Short Message Transaction SMT

serviciul Short Message Transaction, lansat de TopEstate

 

 

TopEstate.ro – portalul profesionist imobiliar din Romania ofera partenerilor sai serviciul unic in Romania Short Message Transaction (Tranzactii prin SMS - pe scurt SMT).
 
Pentru a eficientiza comunicarea dintre TopEstate, clienti si dumneavoastra, partenerii nostri, si pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le aveti de acces cat mai rapid la informatii, am lansat acest serviciu de comunicare directa printr-o notificare automata  prin SMS catre telefonul mobil al dumneavoastra.
 
Prin acest serviciu, prescurtat SMT, veti primi notificari in TIMP REAL si DIRECT pe telefonul dumneavoastra de fiecare data cand un cumparator lanseaza o cerere de cumparare sau inchiriere pe TopEstate.ro, fara a mai fi nevoie sa asteptati pana ajungeti in fata unui calculator ca sa verificati acest cereri.

Stim  ca sunteti dinamici si ca activitatea unui agent imobiliar se desfasoara in mare parte pe teren, asa ca trimitem noi clientii direct la dumneavoastra in acest fel!

Noul serviciu este disponibil, fiind lansat inca din data de 22 iunie 2009, si presupune expedierea unui mesaj scris catre telefonul pe care l-ati definit pentru a va notifica aparitia unui client. Cuprinsul notificarii vizeaza atat cererile clientilor interesati de ofertele dumneavoastra, cat si diverse promotii si/sau concursuri lansate de TopEstate.ro.

 

serviciul Short Message Transaction, SMT, marca TopEstate.roImportant!

 

Serviciul SMT functioneaza conform limitei de sms-uri transmise intr-o luna, din fiecare pachet. Detalii despre diferitele pachete de abonament gasiti aici.

Daca doriti sa mariti numarul de sms-uri pe care le puteti receptiona, va rugam sa ne contactati.

 

1. Acest serviciu este disponibil doar partenerilor TopEstate cu abonament Standard sau Premium.

2. Pentru a avea acces la acest serviciu, trebuie sa va configurati din meniul Contul Meu un numar valid de telefon mobil, pe care doriti sa primiti notificarile.

3. Serviciul poate fi dezactivat oricand, prin simpla stergere a telefonului inregistrat de dumneavoastra la rubrica "Telefon notificare SMT".

4. Serviciul SMT, la fel ca toate celelalte servicii TopEstate.ro, intra sub incidenta Aspectelor generale de utilizare a site-ului si Termenilor si Conditiilor.

   Pentru o demonstratie a serviciului SMT, suport tehnic sau comercial, va stam la dispozitie la:

  - telefonul 0721.521.521
  - YahooMessenger:  imobiliare.topestate
  - email:  parteneri @ topestate.ro
 
Va uram mult succes, alaturi de noi!