Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Acesti Termeni guverneaza folosirea site-ului si trebuie respectati de toti vizitatorii, utilizatorii, userii inregistrati, partenerii ('Parteneri' sau 'Furnizori de informatii') care il acceseaza, si sunt ganditi sa protejeze toti vizitatorii, utilizatorii, userii inregistrati si partenerii nostri.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Termeni si conditii

Reguli privind utilizarea site-ului TopEstate.ro

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului imobiliar profesionist Topestate.ro

 

   Aspecte generale de utilizare a site-ului

 

     Ca utilizator al TopEstate.ro esti considerat de noi ca Furnizor de Informatii / Furnizor de Continut. Pentru continutul pe care il publicati pe acest site incluzand, dar nerezumandu-se la acestea, profilul de prezentare a companiei dumneavoastra, articolele, descrierea ofertelor imobiliare, fotografiile, prezentarile video si toate tipurile de anunturi transmise - va asumati intreaga responsabilitate pentru acuratetea informatiilor, pentru realitatea, profesionalismul prezentarii sau atingerile pe care ni le puteti aduce noua sau tertilor, ca un rezultat al oricarei actiuni intreprinsa in utilizarea site-ului precum si pentru faptele ce decurg in urma utilizarii informatiilor preluate. Informatiile din portalul  www.TopEstate.ro sunt prezentate de noi "Asa Cum Sunt" si nu suntem raspunzatori pentru acestea.

 

     Toate textele, soft-urile, imaginile, icoanele, denumirile comerciale, siglele, design-urile, marcile comerciale, ideile, continutul original si alte informatii prezentate pe site sunt sau pot fi protejate pe baza legilor relevante. Portalul TopEstate.ro detine sau poate detine drept de autor sau de proprietate intelectuala pentru tot continutul original al site-ului, precum si pentru orice selectie, coordonare, aranjament, largire, modificare sau actualizare a acestui continut.

 

     Cu exceptia cazurilor prevazute de lege, orice copiere, redistribuire, retransmitere, publicare sau exploatare comerciala a oricarui material descarcat de pe site este strict interzisa fara acordul prealabil scris al Portalului TopEstate.ro si fara mentionarea sursei, cu exceptia materialelor transmise de catre noi direct dumneavoastra si care nu au titlu cofidential, dar la care in continuare trebuie mentionata sursa. Utilizatorii si/sau tertii care au obtinut acordul prealabil scris al portalului TopEstate.ro pentru a copia, redistribui sau publica orice material cu drept de autor nu pot sterge sau omite nici o atribuire de autor, legenda cu marca comerciala sau mentiunea privind dreptul de autor, si sunt obligati sa mentioneze sursa “portalul profesionist imobiliar TopEstate.ro”.

 

     Vizitatorii nu obtin drepturi de proprietate sau derivate ale acestuia asupra nici unui continut al site-ului prin descarcarea de materiale postate pe acest site. Sunteti de acord ca toate drepturile de autor si alte proprietati intelectuale asupra oricaror informatii furnizate portalului TopEstate.ro de catre vizitatori pentru a fi utilizate pe site se vor transfera catre portal si vor apartine in mod automat in intregime portalului TopEstate.ro, iar portalul TopEstate.ro va avea dreptul nerestrictionat de a utiliza aceste informatii oricum doreste, fara vreo contestare sau amestec din partea vizitatorului care le-a postat si a transferat in consecinta acest drept.

 

Pentru Utilizatori:

 

     • Nu aveti voie a crea conturi multiple (o singura persoana, mai multe conturi).

     • Nu aveti voie a utiliza informatii false de inregistrare sau a va substitui identitatii altor useri; 

     • Nu aveti voie a adauga datele de contact – (ex. adresa de e-mail, adrese de web-situri, numere de telefon, etc.) - in alte locuri decat in formularul de date personale. Oricum orice oferta introdusa de dumneavoastra este afisata cu numele si datele de contact pe care le-ati declarat;

     • Nu aveti voie a posta sau transmite nici o informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, obscena, pornografica sau profanatoare de orice fel, care poate constitui infractiune sau poate sa contravina legilor nationale sau internationale, care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice;

     • Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile;
     • Nu aveti voie a posta sau transmite nici o informatie sau software despre care aveti cunostinta ca poate contine virusi sau orice alte componente daunatoare; 
     • Nu aveti voie a incarca, posta, publica, transmite, reproduce sau distribui in nici un fel informatii, software sau alte materiale care sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate fara permisiunea detinatorilor acestor drepturi sau ale proprietarilor;

     • Nu aveti voie a publica articole, oferte, poze sau prezentari video cu alta tematica decat imobiliara;
     • Nu aveti voie a publica anunturi succesive cu acelasi continut (oferte duplicat);

     • Nu este bine sa introduceti oferte cu informatii incorecte sau care genereaza confuzie (ex: pret 0 EUR sau pret ireal, suprafata 0 mp sau suprafata ireala, pret/mp = pret total, etc). Regulat noi vom sterge sau dezactiva aceste oferte  si va vom scadea punctele bonus corespunzatoare;

     • Nu aveti voie a partaja, vinde,  inchiria sau oferi spre folosire unei terte parti contul creat, username-ul si parola.

     • Este bine sa mentineti oferte proaspete in portal. In acest sens, fiecare oferta va fi considerata expirata dupa trecerea unei perioade de 6 luni de la data postarii initiale, ulterior TopEstate.ro putand sa ii dezactiveze aparitia in cautari sau sa o stearga;

     • Este interzisa colectarea si folosirea adreselor de email din paginile acestui site (ale noastra sau ale partenerilor) pentru trimiterea de mesaje nesolicitate;

     • Sunt interzise abuzurile de orice fel cu privire la serviciile oferite de noi;

 

     In eventualitatea incalcarii oricarei conditii de utilizare enumerate mai sus sau in continuare, indiferent de motiv, TopEstate.ro poate inchide sau suspenda imediat pe un termen nedefinit contul respectiv, fara o instiintare prealabila, indiferent daca acel cont era gratuit sau platit.

     De asemenea, contul unui membru poate fi inchis daca este inactiv pentru o perioada mai mare de 3 luni.

 

Membrii portalului:

     •  pot posta un numar variat de oferte imobiliare insotite de fotografii si prezentari video pe care le pot actualiza zilnic.;

     • beneficiaza de servicii speciale, unele gratuite altele platite (consultati pagina de servicii TopEstate.ro)

     • isi pot face publicitate lor sau companiei lor prin bannere, prin link-uri sau articole, bloguri personale, postarea de intrebari sau raspunsurile la acestea.

     • ofertele sponsorizate (numite de noi Prioritare) sunt afisate pe primele locuri ale afisarilor obisnuite, inclusiv in pagina de rezultate ale unei cautari. 

     • se supun Termenilor si Conditiilor mentionati mai jos. 

 

     Adresa si emailul la care puteti obtine mai multe informatii juridice si unde puteti solicita permisiunea scrisa:

     dl. Mihai Stan,

     Constanta,

     Romania,

     Bd. Tomis nr.301, bloc 4B, ap.4, cod postal 900432

     parteneri @ TopEstate.ro

 

TERMENI SI CONDITII

 

     CE AR TREBUI SA STITI

 

     Bine ati venit pe portalul imobiliar profesionist TopEstate.ro numit in continuare “Portalul”, “Site”-ul sau “TopEstate.ro”.

 

     Scopul acestuia este sa va dea acces catre cea mai cuprinzatoare retea de proprietati si servicii rezidentiale sau nonrezidentiale si catre linkuri utile acestui domeniu de care ati putea avea nevoie (“Continutul”).

     Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de mai jos, inainte de a continua sa folositi acest site. Acesti Termeni guverneaza folosirea site-ului si trebuie respectati de toti vizitatorii / utilizatorii / userii inregistrati / partenerii (numiti generic in continuare “Parteneri” sau “Furnizori de informatii”) care il acceseaza.

 

     Prin accesarea sau folosirea acestui site sunteti de acord cu acesti Termeni si cu aceste Conditii, care sunt ganditi sa protejeze toti vizitatorii / utilizatorii / userii inregistrati / partenerii.

 

     DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI, NU FOLOSITI ACEST SITE.

 

     TopEstate.ro precum si Mihai Stan, care este persoana care administreaza portalul (numiti in continuare “Noi”, “A noastra”, “Al nostru”) isi rezerva dreptul discretionar de a modifica, schimba, updata, sterge, sau a face orice aduceri la zi ale acestor Termeni si Conditii, oricand. Aceste modificari intra imediat in vigoare dupa postarea lor pe site. Este de datoria dumneavoastra sa verificati data revizuirii acestui document.

     Asa cum e gandit de noi, acest site va permite directionarea catre multe alte site-uri web, care pot fi sau nu partenerii nostri, si care pot avea termeni si conditii de folosire care difera de ai nostri.

     Daca accesati aceste alte site-uri prin linkurile noastre, va veti supune termenilor si politicilor acelor site-uri, nu acestuia.

 

     DISCRETIA

 

     Datele inregistrate si anumite alte informatii despre dumneavoastra vor fi tratate ca date confidentiale, conform legii.

 

     MARCILE DE COMERT, MARCILE INREGISTRATE, LOGO-URILE, DREPTURILE DE COPYRIGHT SI RESTRICTIILE

 

     Acest site este controlat si operat de domnul Mihai Stan, cu domiciliul in Constanta, bd. Tomis nr. 301, bloc 4B, apartament 4, cod postal 900432, adresa de email parteneri @ TopEstate.ro.

 

     Tot continutul acestui site, incluzand, dar nelimitandu-se la text, imagini, poze, clipuri audio si video, este protejat de legea copyright-ului, marci de comert, marci inregistrate, logo-uri, si/sau alte drepturi de proprietate, protejate de legile romane si internationale, si sunt detinute si/sau controlate de noi sau de partenerii nostri care au generat continut in site, sponsori, comercianti, etc. care au acceptat sa isi vanda sau promoveze in felul acesta produsele si/sau serviciile folosind acest site. Continutul acestui site, sau a oricarui alt site web detinut, operat, aprobat sau controlat de furnizorii nostri de informatii este doar pentru folosinta dumneavoastra personala, ne-comerciala.

 

     Puteti printa copii din continut si/sau informatii continute aici pentru folosinta dumneavoastra personala, ne-comerciala, dar nu aveti voie sa copiati, reproduceti, republicati, uploadati pe un site, transmiteti prin posta sau de orice fel, distribuiti, si/sau exploatati continutul sau informatii de aici in nici un fel (incluzand aici e-mailul sau alte forme electronice) pentru folosinta comerciala fara acordul nostru anterior scris sau al furnizorilor de informatii, si fara mentionarea sursei.

 

     Puteti cere aprobarea transmitand un email catre noi. Fara consimtamantul anterior scris al nostru sau al partenerilor sau furnizorilor de informatii, modificarile pe care le aduceti continutului, folosirea continutului in orice alt scop decat cel personal, ne-comercial, incalca drepturile noastre sau ale furnizorilor care detin drepturi de copyright, marci sau alte drepturi de proprietate, si este interzisa.

 

     Ca o conditie a utilizatii acestui site, dumneavoastra garantati TopEstate.ro ca nu veti folosi site-ul in niciun scop care este interzis de acesti termeni si conditii sau de lege, incluzand dar fara a se limita la postarea si transmiterea de materiale amenintatoare, defaimatoare, scandaloase, obscene, pornografice sau de orice alta categorie de acest gen.

 

     Daca nu respectati termenii, permisiunea de a utiliza acest site pe care v-am dat-o se considera terminata fara a fi obligati sa va informam despre acest lucru. TopEstate.ro isi rezerva dreptul sa interzica discretionar accesul oricui pentru orice motiv.

 

 CE ESTE INTERZIS

 

     In mod special vi se interzice sa folositi acest site, iar dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi sau sa permiteti altora sa foloseasca acest site, pentru niciuna dintre urmatoarele:

 

          (a) alua orice masura care impune o incarcare prea mare nemotivata sau disproportionala asupra infrastructurii site-ului Web, incluzand darnelimitandu-se la "flood", "spam", sau orice altfel de trimiteri, transmiteri sau accesari nesolicitate folosind tehnici de trimitere, transmitere sau accesare in masa,

          b) dezvaluirea/aducerea la cunostinta a numerelor de confirmare si/sau a parolelor catre terte parti neautorizate sau folosirea numerelor de confirmare si/sau parole in orice scop neautorizat;

          c) incercarea de a descifra, decompila,dezansambla sau inginerie inversa a oricarei parte din software sau cod HTML folosit de noi in orice mod si care sunt parti din acest site web;

          d) incarcarea, postarea, trimiterea de email-uri sau transmiterea in orice fel a oricarei informatii, continut sau drepturi de proprietate pe care nu aveti drept sa le transmiteti prin lege sau prin contract sau alte relatii.

          e) violarea oricarei legi aplicabile locale, a statului, nationale sau internationale, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea, la orice reguli care au forta legii;

          f) folosirea unui “robot”, “spider”, agent inteligent sau orice fel de dispozitiv automat sau proces manual pentru a cauta, extrage din, monitoriza sau a copia paginile noastre web, sau continut din acestea fara a avea mai inainte permisiunea noastra scrisa.

 

     LEGATURI

 

     Acest site web poate contine legaturi catre alte site-uri web (linkuri). Site-urile spre care avem legaturi sunt doar pentru pentru ajutorul si informarea dumneavoastra, si deci, le puteti accesa pe propriul dumneavoastra risc.

     Continutul unui site catre care exista linkuri nu este sub controlul nostru, si noi nu suntem responsabili pentru acesta, indiferent daca suntem sau nu afiliati cu proprietarii site-urilor asociate acestor legaturi.

     Nu aveti voie sa creati un hyperlink spre sau dinspre acest site sau sa furnizati legaturi care cer sau impun orice fel de sponzorizare sau adeziune a site-ului dumneavoastra de catre noi, afiliatii nostri sau furnizori.

 

     RENUNTAREA LA GARANTII SI RESPONSABILITATI

 

     Tot continutul de pe acest site este furnizat "ASA CUM ESTE" si fara garantii de nici un fel, fie exprimate sau implicate, altele decat garantiile impuse de legile aplicabile.

 

     Nici noi si nici afiliatii nostri, cei cu care avem legaturi, sau furnizorii, sau orice alta persoana implicata in crearea, producerea si distributia acestui site web nu garanteaza ca functiile continute in acest site nu vor fi intrerupte sau fara erori, ca erorile vor fi corectate sau ca serverul pe care se afla continutul va fi liber de virusi sau alte componente daunatoare. Continutul pe care il accesati pe acest site este dat doar pentru convenienta si informarea dvs. Noi nu garantam asupra rezultatelor care vor fi obtinute din folosirea acestui site web, sau fiabilitatea, acuratetea sau noutatea oricarui continut de informatii, serviciu si/sau produs achizitionat rezultat din folosirea acestui site.

 

     IN MOD EXPRES SUNTETI DE ACORD CA FOLOSIREA ACESTUI SITE WEB ESTE PE RISCUL DVS.

     DVS. (SI NU NOI) VA ASUMATI INTREGUL COST NECESAR PENTRU ORICE SERVICE / REPARATIE SAU CORECTIE A SISTEMULUI DVS.IN CAZUL IN CARE A AVUT DE SUFERIT DATORITA ACCESARII ACESTUI SITE.

 

     In mod expres sunteti de acord ca nici noi si nici entitatile afiliate (inclusiv utilizatorii si furnizorii de continut) si nici angajatii, respectiv agentii, sau orice alta persoana sau entitate implicata in crearea, productia si distributia acestui site web, nu este responsabila catre orice persoana sau entitate, sau catre oricine altcineva, pentru orice pierdere, deteriorare, injurie, pretentie, responsabilitate sau alta cauza de orice fel bazata sau rezultand din folosirea sau incercarile de a folosi acest site web sau oricare alt site cu care este in legatura.

 

     Noi si persoanele si entitatile afilitate nu pot fi responsabile sau trase la raspundere pentru orice plangere sau stricatiune cauzata de pierderea de performanta, erori, omisiunea, intreruperea, stergerea, defectarea, intarziere in operatiuni, virusi de computer, furt, distrugerea, acces neautorizat catre sau modificarea inregistrarilor personale, sau bazarea pe sau folosirea datelor, informatiilor, opiniilor sau a altor materiale care apar pe acest site web.

 

     Ati luat la cunostinta si sunteti de acord in mod expres ca nu putem fi trasi la raspundere sau raspunzatori pentru orice fel de conduita defaimatoare, ofensiva sau ilegala a altor utilizatori sau terte parti.

 

     Unele jurisdictii ar putea sa nu permita aceasta excludere sau limitare a tragerii la raspundere pentru orice fel de stricaciuni. In aceste jurisdictii , responsabilitatea noastra este limitata la maximul permis de lege.

 

DEZABONAREA DE LA SERVICIILE NOASTRE

 

     Puteti in orice moment sa va dezabonati de la oricare dintre serviciile noastre, astfel:

 

          • dezabonarea de la alerte, newsletterele informative periodice sau alte comunicari – se poate face direct din nota de subsol a fiecarui newsletter, dand click pe cuvantul ‘dezabonare’ sau alt text similar, care face link catre softul de dezabonare automata de pe site-ul nostru;

In situatia in care dumneavoastra continuati sa utilizati site-ul TopEstate.ro exista posibilitatea sa va abonati din nou ulterior, prin diversele modalitati existente pe site.

          • dezabonarea de la serviciul Contului Gratuit: stergerea contului si a datelor personale, precum si a tuturor ofertelor si posturilor dumneavostra. Se poate face la cerere, transmitand un email la parteneri @ TopEstate.ro, sau o scrisoare recomandata la adresa de contact a administratorului site-ului.

          • dezabonarea de la serviciile Conturilor TopEstate.ro platite: se poate face in orice moment, transmitand un email la parteneri @ TopEstate.ro, sau o scrisoare recomandata la adresa de contact a administratorului site-ului. Sumele deja achitate nu se vor compensa sau restitui, decat daca partile au convenit altfel.

 

 COMPENSATIE

 

     Sunteti de acord sa ne asigurati, compensati, aparati, pe noi si furnizorii de continut nevinovati, oficialii lor, directorii, angajatii, afiliatii, agentii, licentiati, furnizorii, de pierderi, cheltuieli, distrugeri si costuri, incluzand un tarif rezonabil avocatial, care rezulta din incalcarea acestor termeni de catre dvs.

 

     DESPRE JURISDICTIE

 

     Daca nu s-a specificat altfel, continutul acestui site web este prezentat doar pentru convenienta, ajutorul si / sau informarea dumneavoastra. Acest site web este controlat si operat de operatorul mentionat in partea introductiva a acestui contract, din birourile din Romania.

 

     Nu garantam continutul din acest site web ca fiind adecvat, disponibil sau valabil pentru folosirea in alte tari. Nu puteti folosi sau exporta materialele din acest site. Acesti termeni sunt guvernati si aplicati in concordanta cu legile Romaniei.

     Orice actiune in justitie pe care dvs., terte parti sau noi o pornim ca sa aplicam acesti termeni, sau in legatura cu probleme legate de acest site web, vor fi judecate in orasul Constanta, tara Romania, si va dati expres consimtamantul din punctul de vedere al jurisdictiei.

     Daca oricare dintre termenii acestia nu sunt in concordanta cu legea, invalide sau din oricare alt motiv nu pot fi aplicate atunci se vor lua masuri pentru a se echivala acesti termeni si nu vor afecta validitatea si aplicarea termenilor ramasi.

 

INTREAGA INTELEGERE

 

     Acesti Termeni si Conditii, prin fiecare obligatie care a fost mentionata aici, reprezinta intreaga Intelegere intre noi, afiliatii nostri si cei cu care avem relatii, si cu tine, si au prioritate inaintea oricarui angajament sau intelegere anterioara care nu este incorporata aici. In cazul in care exista diferente intre acesti termeni si orice Termeni si Conditii de Folosire publicati in viitor, ultimii Termeni si Conditii de Folosire publicati vor prevala.

 

     CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI INFORMATIILOR

 

     Noi respectam confidentialitatea fiecarui utilizator a site-ului (la care ne referim ca "tu", “dvs”, “user” sau "utilizator"), indiferent ca acum va incepeti pentru prima data cautarea de imobile, sau deja ati devenit client.

Inregistrandu-va pe acest site sau folosindu-l, va dati acceptul pentru aceasta intelegere de confidentialitate.

 

     DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACEASTA INTELEGERE ASUPRA MODULUI IN CARE NOI PRELUCRAM DATELE, NU AVETI VOIE SA FOLOSITI ACEST SITE.

 

     Ne rezervam dreptul sa modificam aceasta intelegere in orice moment. (Daca consideram important putem sa aducem la cunostinta dumneavoastra note aditionale despre schimbarile semnificative). Folosirea de catre dumneavostra a acestui site dupa data ultimei modificari listata la sfarsitul sau inceputul acestei intelegeri de confidentialitate ne indica faptul ca sunteti de acord cu schimbarile.

 

     Aceasta intelegere de confidentialitate se aplica doar in folosirea acestui site de catre tine. Noi nu detinem, operam sau controlam site-urile francizatilor, asociatilor de vanzari sau a altor parteneri. In consecinta, aceasta intelegere nu se aplica pentru site-urile web ale lor sau pentru colectarea, depozitarea si folosirea informatiilor personale ale dumneavoastra de catre acestia.

 

     1) Colectarea si Folosirea Informatiilor Personale.

     Colectam informatiile dumneavoastra  personale pe care le introduceti pe site pentru a ne imbunatatii serviciile pe care vi le oferim, doar cand voluntar le veti transmite pentru a obtine anumite servicii sau informatii, incluzand:

 

     A) inregistrarea pentru comunicari speciale, cum ar fi salvarea unei cautari ale dumneavoastra, trimiterea de listari care se potrivesc cu profilul cautarilor anterioare definite (“Alertele Mele”);

     B) cereri pentru a gasi o proprietate, pentru a iti introduce la vanzare sau a-ti lista proprietatea, si pentru a gasi un agent sau o agentie.

     C) cererile de a ne contacta;

     D) cererile pentru a primi buletin de stiri periodice (newsletter) din partea TopEstate.ro sau a site-rilor partenere;

     E) trimiterea unei liste cu oferte unui prieten prin e-mail;

     F) cereri de angajare sau colaborare;

     G) postarea unui intrebari, comentariu, raspuns, articol sau post pe blog, sau listarea intr-una dintre categoriile din sectiunea Lumea Imobiliara,

     H) adaugarea sau modificarea de date personale din contul TopEstate.ro, a unei oferte sau cereri imobiliare.

     I) downloadarea anumitor softuri sau fisiere oferite de noi in schimbul abonarii la serviciile noastre.

 

     2) Abonarea la notificari, newsletter sau comunicari din partea noastra

     In oricare dintre situatiile mentionate la punctul 1) Colectarea si Folosirea Informatiilor Personale, se poate considera ca v-ati abonat pentru a primi newslettere informative periodice sau alte comunicari din partea noastra. Va puteti dezabona oricand de la acestea urmand calea descrisa la DEZABONAREA DE LA SERVICIILE NOASTRE.

 

     3) Informatii Non-Personale

     Ca multe alte site-uri, obtinem Informatii Non-Personale ca adrese IP (protocoale de internet), tipul de browser, numele ISP-ului dumneavoastra (furnizorul de internet), informatii despre site-ul de unde vine un utilizator inainte sa ajunga pe site-ul nostru, ce pagini viziteaza un utilizator, ordinea acelor pagini precum si timpul petrecut pe fiecare.

     Noi folosim Informatiile Non-Personale pentru a ne modifica reclamele si continutul, pentru a ne imbunatati serviciile, ca sa facem cercetari si sa dam rapoarte agregate pentru uz intern sau catre terte parti.

 

     4) Utilizarea Informatiilor

     Vom folosi informatiile personale si non-personale obtinute de pe site pentru:

 

     A) a va oferi serviciile pe care cereti a le primi prin intermediul site-ului nostru,

     B) pentru a va transmite informatii despre actualizarile periodice ale serviciilor noastre, precum si buletinele informative periodice cu stiri si informatii generale sau specifice despre piata/pietele imobiliare,

     C) pentru a (va) raspunde la intrebari si/sau reclamatii,

     D) pentru solicitarea de opinii legate de vanzari, pentru solicitari despre gasirea de colaboratori / asociati / fransizati,

     E) pentru statistici, medii si in alte scopuri analitice, pentru a ne ajuta la imbunatatirea site-ului si imbunatatirea afacerii noastre in general,

 

     5) Retelele de socializare: Facebook, Twitter, Digg, LinkedIn si altele asemanatoare acestora

     Folosind serviciile TopEstate interconectate cu retelele sociale, va dati acordul ca in mod automat, temporar, TopEstate sa posteze anumite articole, informatii sau oferte pe paginile retelei dumneavoastra de socializare pentru care ati acceptat interconectarea cu serviciile TopEstate.

 

     6) Securitatea

     Serviciile noastre de gazduire isi mentin sistemele in conformitate cu standardele rezonabile pentru a asigura informatiile clientilor. Cu toate acestea, nici o transmisie de date pe Internet nu poate fi garantata a fi 100% sigura. "Securitate perfecta" nu exista pe internet, si dumneavoastra utilizati orice site, incluzand si site-ul acesta pe propriul dumneavoastra risc.

 

     7) Cookies

     Site-ul TopEstate, e-mailurile, serviciile online, publicitatea şi aplicaţiile interactive pot utiliza „cookies” şi alte tehnologii de acest tip.
Puteți găsi toate informațiile despre politica noastră privind utilizarea cookies aici.

     8) Platile pentru serviciile TopEstate achitate prin sms, card, ordin de plata sau cash contra chitanta

     Va rugam sa efectuati plati pentru serviciile TopEstate doar dupa ce ati analizat cu grija oportunitatea acestora, deoarece platile nu vor fi returnate.
Deoarece serviciile oferite de TopEstate sunt servicii digitale, care pot fi consumate in cateva secunde (cum este cazul generarii unei Brosuri Imobiliare) sau intr-o perioada mai mare de timp, iar noi nu putem sti daca le-ati folosit deja sau nu, platile deja facute NU vor fi returnate. Exceptie fac serviciile nelivrate in termen de 24 de ore de catre noi din cauza unor probleme tehnice ce pot aparea pe serverele noastre.
Sub aceasta incidenta intra toate platile efectuate catre noi prin sms, card, ordin de plata, cec, barter, bilet la ordin sau cash contra chitanta, prin procesatori de plati sau in mod direct.

 

     9) Corecturi / Actualizarea Informatiilor Personale

     Daca informatiile dumneavoastra personale sufera modificari sau daca nu mai doriti sa utilizati site-ului, puteti corecta sau actualiza informatiile personale sau sa va dezabonati de la orice newsletter sau alerta pe care ati cerut-o, modificandu-va sau stergandu-va profilul de pe site, sau scriind la:

     dl. Mihai Stan,

     Constanta, Romania, Bd. Tomis nr.301, bloc 4B, ap.4, cod postal 900432
     sau trimitand un email la adresa:

     parteneri @ TopEstate.ro

 

     10) Copii

     Acest site nu este gandit sa fie accesat de catre copii, si nu putem garanta continutul acestui site ca fiind adecvat sau nu pe categorii de varsta.

 

     11) Comentarii si Intrebari

     Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati prin utilizarea sectiunii "Contact" sau prin posta la:

     dl. Mihai Stan,

     Constanta, Romania, Bd. Tomis nr.301, bloc 4B, ap.4, cod postal 900432
     sau trimitand un email la adresa:

     parteneri @ TopEstate.ro

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentele reguli in orice moment, fără notificare. Ultima revizie: 04 decembrie 2012.